קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות0
מגזין

Easy Molasses Sticky Buns

Easy Molasses Sticky Buns
ניתן להכין את המתכון Easy Molasses Sticky Buns בתוך כ-45 דקות . מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בערך 5 גרם חלבון , 10 גרם שומן , ובסך הכל 453 קלוריות . תמורת 52 סנט למנה , מתכון זה מכסה 2% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש כיכרות בצק לחם, מים, סוכר חום וחמאה. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 0% , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). מתכונים דומים: לחמניות דביקות דלעת , לחמניות דביקות הטובות ביותר ולחמניות דביקות לארוחת בוקר .

הוראות

1
מרדדים כל כיכר בצק לתבנית של 10 אינץ'. מְרוּבָּע.
מרכיבים שתצטרך
2 כיכרות (16 אונקיות כל אחת) בצק לחם קפוא, מופשר2 כיכרות (16 אונקיות כל אחת) בצק לחם קפוא, מופשר
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
2
מורחים בחמאה עד 1/2 אינץ' מהשוליים.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
3
מערבבים סוכר וקינמון; מפזרים מעל חמאה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
4
רול אפ בסגנון ג'לי רול; לצבוט תפרים כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
חותכים כל כיכר לשש פרוסות.
6
לרוטב, בסיר קטן מביאים לרתיחה את הסוכר החום, החמאה, המים והמולסה.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
7
יוצקים לתוך 13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. צלחת אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
8
מניחים גלילים, כשהצד החתוך כלפי מטה, ברוטב מולסה.
מרכיבים שתצטרך
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
9
מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, כ-30 דקות.
10
אופים ב-350 מעלות למשך 25-30 דקות או עד להזהבה. מצננים בצלחת במשך 5 דקות; הופכים על צלחת הגשה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
מגישים חם.