פסטה איטלקית ואופים בקר
פסטאן איטלקי ואופה בשר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 342 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-315 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו רוטב עגבניות, גבינת מוצרלה, בקר טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: פסטאן איטלקי ואופה בקר, לאפות פסטה איטלקית, ו לאפות פסטה איטלקית.
הוראות
תנור חום כדי 177°. Spray 8 אינץ ' מרובע (2 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול nonstick. קוק mostaccioli לפי הוראות על החבילה.
בינתיים, במחבת nonstick 12 אינץ', בשר טחון חום על חום בינוני גבוה עד מבושל היטב, ערבוב לעתים קרובות.
ניקוז. מערבבים ברוטב עגבניות, עגבניות ופטריות. מביאים לרתיחה.
הסר מהחום; יוצקים לתבנית אפייה מרוססת.
מוסיפים mostaccioli מבושל; מערבבים בעדינות לערבב. גיליון ריסוס של נייר עם תרסיס בישול; מקום ריסוס בצד למטה על צלחת אפייה ולאטום בחוזקה.
אופים ב 177°. במשך 15 דקות. לחשוף; מפזרים גבינה.
אופים חשפו 5 עד 10 דקות נוספות או עד התבשיל הוא מבעבע גבינה מותכת.