קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

פסטה איטלקית ואופים בקר

פסטה איטלקית ואופים בקר
פסטאן איטלקי ואופה בשר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 342 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-315 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו רוטב עגבניות, גבינת מוצרלה, בקר טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: פסטאן איטלקי ואופה בקר, לאפות פסטה איטלקית, ו לאפות פסטה איטלקית.

הוראות

1
תנור חום כדי 177°. Spray 8 אינץ ' מרובע (2 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול nonstick. קוק mostaccioli לפי הוראות על החבילה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
MostaccioliMostaccioli
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכיתתבנית אפיית זכוכית
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
ניקוז.
3
בינתיים, במחבת nonstick 12 אינץ', בשר טחון חום על חום בינוני גבוה עד מבושל היטב, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
ניקוז. מערבבים ברוטב עגבניות, עגבניות ופטריות. מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
5
הסר מהחום; יוצקים לתבנית אפייה מרוססת.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
6
מוסיפים mostaccioli מבושל; מערבבים בעדינות לערבב. גיליון ריסוס של נייר עם תרסיס בישול; מקום ריסוס בצד למטה על צלחת אפייה ולאטום בחוזקה.
מרכיבים שתצטרך
Mostaccioli מבושלMostaccioli מבושל
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
7
אופים ב 177°. במשך 15 דקות. לחשוף; מפזרים גבינה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
אופים חשפו 5 עד 10 דקות נוספות או עד התבשיל הוא מבעבע גבינה מותכת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן