Farfalle ברוטב שמנת עם עגבניות מיובשות
Farfalle ברוטב שמנת עם עגבניות מיובשות הוא צמחוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 741 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. אם יש לכם בזיליקום, מלח ופלפל, פסטה farfalle, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 50% המנה הזאת די טובה. נסו Farfalle עם קישואים ורוטב עגבניות זהב שמש, קיש תרד עם עגבניות מיובשות, ו פרפל עם עוף ועגבניות מיובשות (מתכונים דומים).
הוראות
הכן פסטה על פי הוראות החבילה, באמצעות 1 עד 2 כפית. מלח במים, אם תרצה. תניח בצד.
ממיסים חמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
להוסיף שום בצלצלים, ו saut 1 דקה.
הסר מהחום; מערבבים בוודקה. חזור לחום; לבשל 2 עד 3 דקות או עד הנוזל מצטמצם בחצי. מערבבים במרק, רוטב פסטה ועגבניות.
מפזרים מלח ופלפל לפי הטעם.
מביאים רוטב לרתיחה נמוכה מעל חום בינוני; להפחית את החום לנמוך, ומבשלים 15 עד 18 דקות. מערבבים בקצפת, ומבשלים 4 עד 5 דקות נוספות. מערבבים פסטה חמה מבושלת.
מניחים תערובת פסטה במגש גדול או קערה, ומפזרים בזיליקום, ואם תרצה, גבינת פרמזן מגוררת טרי.