Farrotto " עם Butternut, Gruyère, And Hazelnut
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Farrotto" עם Butternut, Gruyère, ו אגוזי לוז. מנה אחת מכילה 481 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מים, גבינת גרוייר, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד אגוזי לוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שטרודל שזיפים עם אגוזי לוז כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו סלט דלורית עם אגוזי לוז, Stratas Butternut עם Gruyère, ו מחית דלעת עם גבינת עיזים ואגוזי לוז (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור הולנדי על חום בינוני גבוה.
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת למעיל.
להוסיף כרישה; לטחון 5 דקות או עד מכרז, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים פארו ושום; מבשלים 1 דקה, ערבוב כל הזמן. מערבבים ביין; לבשל 1 דקה או עד היין מתאדה.
להוסיף 1 כוס מים; לבשל 8 דקות או עד הנוזל נספג כמעט, ערבוב לעתים קרובות.
להוסיף 2 כוסות יותר מים, 1 כוס בכל פעם, ערבוב עד כל חלק נספג לפני הוספת הבא (כ 30 דקות בסך הכל). מערבבים ב הנותרים 1 כוס מים, סקווש, מרווה, מלח ופלפל. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 30 דקות או עד הדלעת היא רק במכרז, ערבוב מדי פעם. מערבבים בגבינה; מפזרים אגוזים.