Fieri-4
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Fieri - 4. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 413 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 14 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו תותים, חלב, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 31%. נסו פפרדלה עם צדפות - גיא פירי, סלט Fieri Farfalle, ו יוקה צ'יפס - גיא פירי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים חלב, ביצים, אגוז מוסקט, קינמון ווניל בקערה רדודה. תניח בצד.
להרכבה, להפיץ שכבה דקה של גבינת שמנת על צד 1 של פרוסות הלחם. חצי למעלה פרוסות עם הפרי.
מניחים עוד חתיכת לחם למעלה, גבינת שמנת בצד למטה, יצירת כריך.
מחממים מחבת ל 350 מעלות f. מברשת קלה עם החמאה.
תן את תערובת החלב מערבבים מהר, ולטבול את הכריכים לתוך הבלילה, ציפוי כל הצדדים.
מקום על המחבת. מבשלים 3 עד 4 דקות לכל צד, ולאחר מכן להפעיל את הקצוות ומבשלים חום באופן שווה.
כדי לשרת, פרוסת כריכים לשניים באלכסון ולהעביר למגש הגשה.
מפזרים אבקת סוכר ומגישים עם סירופ מייפל.