קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

French in a Flash: פשטידות סנט ז'אק פשטידות עם לימון קלוי

French in a Flash: פשטידות סנט ז'אק פשטידות עם לימון קלוי
צרפתית כהרף עין: פשטידות סנט ז'אק עם לימון קלוי יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 15 גרם חלבון 75 גרם של שומן, וסך הכל 1052 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם חמאה, שום, פטרוזיליה עלה שטוחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Coquilles סנט ז'אק עבור 1, Coquilles סנט ז'אק, ו איך לעשות Coquilles סנט ז'אק (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר רוטב, להמיס 2 כפות של חמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים בצלצלי שאלוט, שום ופטריות, ומתבלים רק עם פלפל - לא מלח עדיין.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
הוספת מלח עכשיו תגרום פטריות לבכות הלחות שלהם (לא היית, אם היית מלוח בסיר חם?), ואם הם בוכים, הם לא caramelize ולמקסם את הטעם שלהם. מבשלים את הירקות על חום בינוני גבוה במשך כ 5-7 דקות, עד הפטריות באמת להתחיל לצרוב קרמל. ואז, מתבלים אותם במלח.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מוסיפים את שאר 1/2 כפות חמאה לסיר, ולאחר מכן 3 כפות קמח.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
להקציף לשלב, ולהפחיד את כל גושים. מנמיכים את החום בינוני נמוך, ומערבבים לעשות רביכה mushroomy. מבשלים 1 דקות, כדי להבריח את טעם הקמח הגולמי.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
6
דקטנט בורמוט של ממן, ומערבבים עד שהקמח סופג אותו.
מרכיבים שתצטרך
ורמוטורמוט
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
7
מוסיפים את היין ואת מיץ צדפות הבא, ולבסוף חצי וחצי.
מרכיבים שתצטרך
חצי וחציחצי וחצי
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביותתפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
להקציף כמו שאתה מתכוון לזה. מתבלים שוב במלח, ומעט פלפל שחור. מבשלים מעל חום בינוני עד שהרוטב מתעבה. הדרך לדעת אם רוטב בשמל התעבה היא לטבול כף עץ ברוטב. תריץ את האצבע מאחורי הכפית. אם אתה משאיר פס נפרד, הרוטב מעובה. אם הרוטב פשוט נשפך בחזרה על המקום שנגעת בו, הוא עדיין רופף מדי. אם אתה מוצא כי הרוטב שלך אף פעם לא נראה רוצה להשיג את הפוטנציאל המקסימלי שלה בשמל, לעשות beurre מניאה, או" חמאה מטופלים", על ידי שילוב 1/2 חמאה כף עם קמח כף אחד עם מזלג. מערבבים אותו לתוך הרוטב, וזה אמור לעזור לו להתעבות.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
9
בינתיים, גריז 4 מנות גראטן בודדים. אני משתמש בספריי בישול לא דביקים, אבל אם אתה לא עצלן, אתה יכול להשתמש בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
10
מניחים 5 צדפות בכל אחת ממנות gratin, ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
11
מרדדים את בצק עלים רק מעט, ולהשתמש צלחת לחתוך את סיבובים כי רק להתאים על החלק העליון של מנות gratin, עם קצת מקום כדי overhang.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
12
יוצקים מצקת אחת מלאה ברוטב שמנת פטריות חם לתוך כל מנה גראטן, להתרסק עם פטרוזיליה הדשא, ולאחר מכן לכסות עם מעגל אחד של בצק עלים, בעדינות דוחף את המאפה על מנות גראטן, איטום בצדפות. קח סכין קיצוץ לחתוך 4 פתחי קיטור קטנים בסגנון פאי תפוחים למרכז המאפה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שמנתרוטב שמנת
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
מצקתמצקת
13
מברישים את המאפה עם שטיפת ביצים, ומסדרים עלי עשב טריים שלמים על גבי כדי לקשט, כמו בתמונה.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
14
הגדר את פשטידות סיר על גבי גיליונות אפייה. אני גם אוהב להגיש לימונים קלויים עם העוגות. חתכתי את הגפיים של הלימון, ולאחר מכן לחתוך את הלימון לשניים. אני מושיבה אותם על צידיהן השטוחים הקטנים על מצעי האפייה עם העוגות, צדיהן הרחבים והשטוחים מופנים כלפי מעלה, ומטפטפת אותם בנשיקת שמן זית בלבד.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
15
אופים ב 218° במשך 15 דקות, עד המאפה הוא נפוח וזהוב והרוטב מבעבע כמו קלחת מתחת.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק

יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן

בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן הם הבחירה העליונה שלי לצרפתית. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. אמיליה ברוט רוזה קרמנט דה בורדו עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
אמיליה ברוט רוז קרם דה בורדו
אמיליה ברוט רוז קרם דה בורדו
אמיליה מציגה ניחוחות וטעמים של דומדמניות תות ואדום, עם גוף בינוני וגימור אלגנטי. עושר על החיך ובועות בסדר נובעים vinification באמצעות השיטה Traditionnelle והזדקנות על lees.