Gigantes
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים צמחוניים ללא גלוטן, ללא חלב ולקטו אובו לקופסת המתכונים שלך, Gigantes עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מתאים ל-6 ומחירו 66 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 224 קלוריות, 8 גרם חלבון ו-10 גרם שומן. אם יש לכם מלח ופלפל, עלי פטרוזיליה, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו-5 דקות. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. לא הרבה אנשים באמת אהבו את התוספת הזו. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 76%. הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון Gigantes plaki, Gigantes plaki ושעועית Gigantes אפויה.
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מוסיפים את השעועית לסיר עם מספיק מים קרים כדי לכסות היטב. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים עד שהם רכים אך לא ממש מבושלים, בערך 50 עד 80 דקות, תלוי בשעועית.
מחממים את התנור ל-325 מעלות F.
מחממים שמן זית על אש בינונית בתנור הולנדי.
מוסיפים בצל ומטגנים עד לריכוך.
מוסיפים את השום ומבשלים 30 שניות.
מוסיפים את העגבניות והנוזל שלהן, 2 כוסות מים, דבש, ציפורן, מלח ופלפל ומרתיחים בעדינות במשך 20 עד 30 דקות או עד שהוא מתחיל להסמיך. מערבבים פנימה את הפטרוזיליה ומסירים מהאש.
מניחים את השעועית בתבנית חסינת תנור, יוצקים מעל את תערובת העגבניות, מערבבים ומפזרים את התערובת באופן שווה.
אופים 1 1/2 עד 2 שעות, או עד שהשעועית רכה. (בודקים את המנה במהלך הבישול ובמידת הצורך מוסיפים כמות קטנה של מים רותחים.) המנה תיראה פריכה מלמעלה.
מוציאים מהתנור ומניחים ל-10 דקות לפני ההגשה.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.