קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות33
מגזין

Golumbkis העצלן

Golumbkis העצלן
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם בצל, אורז, בשר טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האורז הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז אפוי כקינוח. . הכנת המנה לוקחת כ 8 שעות ו-10 דקות. עם כפית מתכונים דומים: הילד העצלן., סנדלר עצלן, ו לזניה עצלנית.

הוראות

1
בבישול איטי, לשלב בשר טחון, בצל, אורז וכרוב.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחוןבשר טחון
כרובכרוב
בצלבצל
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי
2
יוצקים ברוטב עגבניות. מתבלים בפטרוזיליה, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
פטרוזיליהפטרוזיליה
3
מערבבים היטב, ומבשלים על נמוך, במשך 6 עד 8 שעות.