Golumbkis העצלן
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם בצל, אורז, בשר טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האורז הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז אפוי כקינוח. . הכנת המנה לוקחת כ 8 שעות ו-10 דקות. עם כפית מתכונים דומים: הילד העצלן., סנדלר עצלן, ו לזניה עצלנית.
הוראות
בבישול איטי, לשלב בשר טחון, בצל, אורז וכרוב.
יוצקים ברוטב עגבניות. מתבלים בפטרוזיליה, מלח ופלפל.
מערבבים היטב, ומבשלים על נמוך, במשך 6 עד 8 שעות.