Granita סטאוט אירי עם צדפות גלם
המתכון האירי Stout Granita עם צדפות גלם יכול לספק את התשוקה האירופית שלך בערך 1 שעה. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 23 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. אם יש לכם פלפל, עלי פטרוזיליה, צדפות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום פטריק הקדוש. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו צדפות עם טבסקו גרניטה, עוף סטאוט אירי, ו פשטידת רועים אירית (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים את הבירה לתבנית אפייה 8x8, ולאחר מכן מערבבים את הפלפל השחור וגרידת לימון.
מניחים את הצלחת לתוך המקפיא.
התחל לבדוק את הצלחת לאחר 20 דקות. ברגע שהתערובת מתחילה לקפוא בקצוות, השתמש במזלג כדי לבחוש את התערובת ולשבור את כל חתיכות גדולות של קרח. גורפים את הגבישים הקפואים למרכז הצלחת.
החזירו את המנה למקפיא ובדקו את התערובת כל 10 דקות, וממשיכים לגרד ולשבור כל נתחי קרח גדולים וגרפו אותם למרכז הצלחת. חזור כל 10 דקות עד שיש לך בסדר גמור, כמעט כמו שלג, גבישים. בגלל שיש כל כך מעט נוזל בגריטה הזאת, זה לא ייקח הרבה זמן להקפיא לחלוטין.
כאשר מוכן לשרת, shuck צדפות. לנער כמה מקפים של חומץ מאלט על כל אחד צדפות shucked, בין 1/8 ל 1/4 כפית בהתאם לטעם. כפית כמה granita על כל הצדפות shucked, ואז לקשט כל אחד עם גרידת לימון נוספת, שאלוט, ופטרוזיליה.