Gratin Dauphinois בטעם מרווה עם תפוחי אדמה, בטטה וp
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו תפוח אדמה מתוק ומרווה מוקרם, Gratin Dauphinois (Gratin תפוחי אדמה), ו מבשלים את הספר: מוקרם בטטה עם בצל ומרווה (מתכונים דומים).
מרכיבים
30אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)אוז מגורד דק גבינת Comté2שיני שום x, קלופים חצוי2406 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוס שמנת כבדה1צביטהקורט אגוז מוסקט6x עלי מרווה, קצוץ דק3ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ים ופלפל1גדולבטטה, קלופים ופרוסים דק עם מנדולינה3ריבס, קצוץ טרי או קפואענף קורנית5smallsלפת ורודה, קלופים ופרוסים דק עם מנדולינה3ריבס, קצוץ טרי או קפואחמאה ללא מלח, לתבנית האפייה2406 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוס חלב מלא700אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)lb 9 oz Yukon זהב תפוחי אדמה, קלופים פרוסים דק עם מנדולינה