קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות44
מגזין

Hake עם פלפלים מבושלים

Hake עם פלפלים מבושלים
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 94% וזה מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פלפלים מבושלים, פלפלים מבושלים איטיים ובצל, ו האק עם פטריות בר.

הוראות

1
שלפוחית הפלפלים מתחת לגריל או מעל להבה עד מושחר, ואז לשים בקערה, לכסות עם סרט נצמד ולהשאיר להתקרר. לקלף ולהסיר את הפלפלים, לתפוס כל מיצים על ידי מאמץ אותם לתוך קערה קטנה ומניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
חותכים את בשר הפלפל לרצועות דקות ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
3
שים 3 כפות של שמן זית במחבת רדודה עם בצל, שום טימין גבעולים, וזיעה על חום נמוך במשך 15-20 דקות עד מרכך ומתחיל חום.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים את רצועות הפלפל, חצי הדבש, חצי מיץ הפלפל ו -2 כפות חומץ שרי, ומבשלים עד שהוא עושה הנאה דביקה. מתבלים עם הפפריקה, מערבבים דרך הזיתים ומניחים בצד את זה מוגש בצורה הטובה ביותר בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
חומץ שריחומץ שרי
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
5
מערבבים את מיצי הפלפל הנותרים, חומץ ודבש עם 2 כפות שמן זית וחצי עלי הקורנית כדי להפוך את ההלבשה, ולאחר מכן להפריש. לזרוק את הקמח עם שאר עלי הקורנית וכמה תיבול, ולהשתמש לאבק את hake.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
HakeHake
6
מחממים את שמן הזית הנותר במחבת גדולה ללא מקל ומטגנים את ההק במשך 6-8 דקות, עור בצד למטה עד הזהב, ואז מתהפכים וממשיכים לטגן עד מבושל דרך. כף שלולית של תערובת פלפל על כל צלחת העליון עם חתיכת האק.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
HakeHake
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
טפטף את הרוטב מעל הצלחת ומגיש.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

הייק עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר, ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מארק מערב פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
מארק ווסט פינו גריג ' יו
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.