Hellibut מצופה אגוזי לוז עם סלסה תפוחים
צריך ללא גלוטן, ראשוני ומנה עיקרית פסקטריאנית? הליבוט מצופה אגוזים עם סלסה תפוחים יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת מכילה 732 קלוריות, 80 גרם חלבון ו 40 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. גשו לסופר וקנו קאיין, עלי טימין, הליבוט הפסיפי, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן אגוזי לוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס אגוזים ושוקולד כקינוח. נסו הליבוט מצופה אגוזים עם אספרגוס קלוי, הליבוט לה ואסקו קון Albuias En סלסה ורדה (הליבוט בסגנון בסקי עם שעועית לבנה ורוטב עשב), ו טרגון-הליבוט קלוי עם חמאה חומה אגוזי לוז (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את הקרום: מערבולת מרכיבים במעבד מזון עד אגוזים קצוצים דק.
מברשת הליבוט עם חמאה, תערובת אגוז טפיחה על כל הדגים, ולהגדיר על תבנית אפייה משומנת. מבשלים רק עד שהדגים אטומים במרכז, 10 עד 15 דקות.
מחממים שמן במחבת בינונית על אש בינונית-נמוכה, מוסיפים שאלוט ותפוח, ומבשלים עד שהתרככו מעט, כ -2 דקות; מסירים מחום. בקערה קטנה, להקציף יחד מיץ לימון ושאר החומרים; מערבבים לתוך תערובת תפוחים.
מגישים הליבוט עם סלסה תפוחים ומפזרים קצת יותר טימין.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
הליבוט ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
![GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.