קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות58
מגזין

Hellibut מצופה אגוזי לוז עם סלסה תפוחים

Hellibut מצופה אגוזי לוז עם סלסה תפוחים
צריך ללא גלוטן, ראשוני ומנה עיקרית פסקטריאנית? הליבוט מצופה אגוזים עם סלסה תפוחים יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת מכילה 732 קלוריות, 80 גרם חלבון ו 40 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. גשו לסופר וקנו קאיין, עלי טימין, הליבוט הפסיפי, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן אגוזי לוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס אגוזים ושוקולד כקינוח. נסו הליבוט מצופה אגוזים עם אספרגוס קלוי, הליבוט לה ואסקו קון Albuias En סלסה ורדה (הליבוט בסגנון בסקי עם שעועית לבנה ורוטב עשב), ו טרגון-הליבוט קלוי עם חמאה חומה אגוזי לוז (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
הפוך את הקרום: מערבולת מרכיבים במעבד מזון עד אגוזים קצוצים דק.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
1
מברשת הליבוט עם חמאה, תערובת אגוז טפיחה על כל הדגים, ולהגדיר על תבנית אפייה משומנת. מבשלים רק עד שהדגים אטומים במרכז, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הליבוטהליבוט
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
1
מחממים שמן במחבת בינונית על אש בינונית-נמוכה, מוסיפים שאלוט ותפוח, ומבשלים עד שהתרככו מעט, כ -2 דקות; מסירים מחום. בקערה קטנה, להקציף יחד מיץ לימון ושאר החומרים; מערבבים לתוך תערובת תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לחמי נאן, חתוכים לרבעיםלחמי נאן, חתוכים לרבעים
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
2
מגישים הליבוט עם סלסה תפוחים ומפזרים קצת יותר טימין.
מרכיבים שתצטרך
הליבוטהליבוט
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
Dientes De AjoDientes De Ajo
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק

מרכיבים

0חתיכות טופי הית' ברקאייןקאיין1צביטהקמצוץ של קאייןקמצוץ של קאיין2חתיכות טופי הית' ברחרדל דיז'וןחרדל דיז'ון0חתיכות טופי הית' ברחרדל יבשחרדל יבש4שרימפס וורידיםדגים וסלסהדגים וסלסה1חתיכות טופי הית' ברעלי טימין טריים קצוצים, בתוספת עלים לקישוטעלי טימין טריים קצוצים, בתוספת עלים לקישוט1אוראו ממולאים כפוליםעלי טימין טרייםעלי טימין טריים4141 לב מפאלדי טרי אם אפשרתפוח קצוץ כגון פוג'יתפוח קצוץ כגון פוג'י4פילהפילה פסיפי הליבוט, על 6 עוז. כל אחדפילה פסיפי הליבוט, על 6 עוז. כל אחד12 כפיות אבקת שוםHAZELNU קרוםHAZELNU קרום33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן אגוזים קלוישמן אגוזים קלוי1771 לב מפאלדי טרי אם אפשראגוזי לוז קלויים, עוראגוזי לוז קלויים, עור0חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים12 כפיות אבקת שוםכסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים0חתיכות טופי הית' ברכתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שאלוט טחוןשאלוט טחון33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה מומסת ללא מלחחמאה מומסת ללא מלח

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

הליבוט ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.