סלמון במרינדה של הרב-חמאה עם סלט מלפפון יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, במנה זו יש: 576 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-13 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. סעו לחנות וקחו צידי סלמון, מלח ופלפל כשרים, זיתי קלמטן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו חמאה ועוף במרינדה של הרב, חלב חמאה והרב במרינדה בשר חזיר טנדרלוין, ו סלמון במרינדה מיסו עם מלפפון-דייקון (מתכונים דומים).
הוראות
1
במעבד מזון, לשלב את החמאה, בזיליקום, כוסברה, בצל ירוק, חומץ, דבש, זנגביל, 1 כפית. מלח, ו 1/8 כפית. פפר. תהליך עד חלקה, על 30 שניות. שים בצד 3/4 כוס לסלט.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
2
שלושים דקות לפני הצליית הסלמון, יוצקים את המרינדה הנותרת על הסלמון בצלחת גדושה גדולה ומאפשרים לשבת בטמפרטורת החדר. (עבור המרקם הטוב ביותר, לא להשרות יותר מ -30 דקות.)
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
מיונז, ועוד, לפי הצורך
3
בעוד הסלמון הוא marinating, למקם מתלה במרכז התנור ולחמם את התנור ל 204°. קו גיליון אפייה גדול עם נייר כסף. כאשר מוכן לצלות את הסלמון, להסיר אותו מן המרינדה ולהגדיר על תבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
אופים עד רק המשרד למגע ואטום במרכז (להשתמש בסכין קילוף להציץ), 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
רול פירות צהוב אחד
5
הסר מהתנור ולתת לנוח במחבת במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
דַק-
1
בקערה בינונית, מערבבים את המלפפונים, בצל, זיתים, גבינה, ו 1-1 / 2 כפית. מלח. לזרוק עם רוטב חמאה שמורות העונה כדי לטעום עם יותר מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
ענפי שמיר שנקטפו
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בלילת לחם תירס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
השתמשו בשתי מריות גדולות כדי להעביר בזהירות את הסלמון למגש. כפית חלק סלט מלפפון סביב הסלמון ומגישים את השאר בקערה בצד. הפוך מראש טיפים להכין את סלט מלפפון עד 3 שעות קדימה, אבל לא להוסיף את המלח או רוטב עד ממש לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפו
מיונז, ועוד, לפי הצורך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה פולי ג ' ונסון Carneros עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.