Hoisin במרינדה עוף בגריל
Hoisin במרינדה עוף בגריל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 27 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 493 קלוריות. אם יש לך בצל ירוק, זנגביל, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור יום העצמאות. הכנת המנה לוקחת כ 24 שעות ו-45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו עוף בגריל, עוף בגריל מזוגג הויסין, ו עוף בגריל מזוגג הויסין (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את התרנגולות בתבנית אפייה.
מערבבים את היין האדום, בצל ירוק, זנגביל, שום ושמן שומשום יחד בקערה ויוצקים את המרינדה על התרנגולות. מכסים ומקררים את התרנגולות במשך 1 עד 2 ימים.
מניחים את התרנגולות בצד עצם הגריל למטה וגריל, מכוסה, כ -10 דקות. בעדינות להפוך אותם ולהמשיך צלייה לעוד 10 עד 15 דקות או עד המיצים לרוץ ברור.
תן לתרנגולות לנוח 5 דקות לפני ההגשה.