Jambalaya
Jambalayan הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 307 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו עגבניות שימורים, נקניקיות, פלפל קאיין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. מתכונים דומים: ג'מבליה בסיר אחד, ויג ג'מבליה, ו Jambalaya.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בתנור הולנדי, מערבבים, מים, עגבניות, רוטב עגבניות ונקניק מעושן. מביאים תערובת לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. כיסוי, להפחית את החום ולתת להתבשל במשך 20 דקות.
הוסף שרימפס ומבשל במשך 5 עד 7 דקות נוספות, או עד שרימפס הם ורודים.
בקערה קטנה, לשלב אורז, בצל, פטרוזיליה, בויון בקר, טימין, אבקת שום, פלפל שחור, פלפל קאיין, מלח, עלה דפנה.
יוצקים לתוך שקית צלופן. אחסן במיכל אטום לאוויר.