John's Hot-and-Hoppin'Cavatappi
Cavatappi חם-ו-Hoppin של ג' ון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 430 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו רוטב פלפל, עגבניות מיובשות, בצל ירוק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: Ham Hoppin ' ג'ון, Hoppin ' ג'ון, ו Hoppin ' ג'ון.
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים בסיר גדול; להביא לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 15 דקות או עד מכרז.
מוסיפים עגבניות 1 1/2 כפיות רוטב פלפל; מבשלים 5 דקות או עד עגבניות רכות.
מסננים תערובת אפונה שחורה בעיניים במסננת מעל קערה, הזמנת 2 כפות בישול נוזלי. השליכו את עלי המפרץ.
מערבבים תערובת אפונה שחורה, פסטה, בצל, פטרוזיליה ופרושוטו בקערה גדולה.
שלב נוזל בישול שמור, רוטב פלפל 1/4 כוס, ואת שאר החומרים בקערה קטנה, ומערבבים היטב עם מקצף.
יוצקים תערובת צ ' ילה על תערובת פסטה, לזרוק היטב.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.