קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות3
ציון בריאות26
מגזין

K של תבשיל אטריות טונה

K של תבשיל אטריות טונה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תבשיל אטריות טונה של K. זה מתכון pescatarian מגישה 3 . מנה זו מכילה סביב 48 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 652 קלוריות. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-162 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם גבינת צ'דר חדה, גבינת פרמזן, מרק פטריות קרם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. עם כפית נסו תבשיל טונה עם אטריות 2.0, תבשיל אטריות טונה, ו תבשיל אטריות טונה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בקערה גדולה, מערבבים יחד את ששת המרכיבים הראשונים עד לשלב טוב.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מורחים לתוך תבשיל קדרה משומן קטן ואז מפזרים פירורי לחם וגבינת פרמזן באופן שווה מעל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
4
אופים שנחשפו בתנור 350 מעלות שחומם מראש במשך 30 דקות ומגישים חם.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

טונה עובדת ממש טוב עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. מרלו חוות ברינג ' ר האוול (Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch) עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 35 דולר לבקבוק.
מרלו Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot
מרלו Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot
מרלו חוות בנקרופט 2006 הוא צבע נופך עשיר, וגומיות עם טעמים של פירות שחורים בשלים, תבלינים חומים וקמצוץ של גרידה כתומה. הטאנינים המעודנים שלה ועומק הטעם הופכים אותו לאחד היינות הזכורים ביותר של ברינגר מהר האוול.תערובת: 93% מרלו, 4% קברנה סוביניון ו-3% קברנה פרנק