. אם יש לכם סוכר של ממתקים, סוכר חום, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-40 דקות. עם כפית ציון של 18% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו Lebkuchen, Lebkuchen, ו Lebkuchen (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר קטן על חום בינוני, מערבבים יחד דבש ודבשה. מביאים לרתיחה ולהסיר מחום. מערבבים את הסוכר החום, ביצה, מיץ לימון וגרידת לימון עד מעורבב היטב. תניח בצד. בקערה גדולה, מערבבים יחד את הקמח, סודה לשתייה, קינמון, שיני, אגוז מוסקט ואולספייס. מערבבים את החומרים מהמחבת לתוך הקערה ומתמזגים היטב.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
סוכר חום
מיץ לימון
גרידת לימון
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
קינמון
מולסה
ציפורן
מוסקט
קמח לכל מטרה
דבש
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
קערה
מחבת
2
מערבבים באגוזי מלך ואתרוג מסוכר. מכסים את הבצק ומקררים במשך כמה שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
אתרוג מסוכר
אגוזי מלך
בצק
3
מחממים את התנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). מצעי עוגיות גריז.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
4
באמצעות כמות קטנה של בצק בכל פעם, להתגלגל עד עובי 1/4 אינץ ' על משטח מקומח.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
5
חותכים למלבנים קטנים.
6
מניחים את המלבנים 1 אינץ ' בנפרד על דפי אפייה מוכנים.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
7
אופים במשך 10 עד 12 דקות בתנור שחומם מראש, עד המשרד.
ציוד שתשתמש בו
תנור
1
שלב את כוס 1 של סוכר עם מים בסיר קטן על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
חום בין 234 ל -240 מעלות F( 112 ל -116 מעלות C), או עד כמות קטנה של סירופ ירד למים קרים יוצר כדור רך שמשתטח כאשר הוסר מהמים והניח על משטח שטוח.