קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 40 דק.
מנות72
ציון בריאות1
מגזין

LEBKUCHEN IV

LEBKUCHEN IV
. אם יש לכם סוכר של ממתקים, סוכר חום, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-40 דקות. עם כפית ציון של 18% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו Lebkuchen, Lebkuchen, ו Lebkuchen (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר קטן על חום בינוני, מערבבים יחד דבש ודבשה. מביאים לרתיחה ולהסיר מחום. מערבבים את הסוכר החום, ביצה, מיץ לימון וגרידת לימון עד מעורבב היטב. תניח בצד. בקערה גדולה, מערבבים יחד את הקמח, סודה לשתייה, קינמון, שיני, אגוז מוסקט ואולספייס. מערבבים את החומרים מהמחבת לתוך הקערה ומתמזגים היטב.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
סוכר חוםסוכר חום
מיץ לימוןמיץ לימון
גרידת לימוןגרידת לימון
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
קינמוןקינמון
מולסהמולסה
ציפורןציפורן
מוסקטמוסקט
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
דבשדבש
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
קערהקערה
מחבתמחבת
2
מערבבים באגוזי מלך ואתרוג מסוכר. מכסים את הבצק ומקררים במשך כמה שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
אתרוג מסוכראתרוג מסוכר
אגוזי מלךאגוזי מלך
בצקבצק
3
מחממים את התנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). מצעי עוגיות גריז.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
4
באמצעות כמות קטנה של בצק בכל פעם, להתגלגל עד עובי 1/4 אינץ ' על משטח מקומח.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
5
חותכים למלבנים קטנים.
6
מניחים את המלבנים 1 אינץ ' בנפרד על דפי אפייה מוכנים.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
אופים במשך 10 עד 12 דקות בתנור שחומם מראש, עד המשרד.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
1
שלב את כוס 1 של סוכר עם מים בסיר קטן על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
חום בין 234 ל -240 מעלות F( 112 ל -116 מעלות C), או עד כמות קטנה של סירופ ירד למים קרים יוצר כדור רך שמשתטח כאשר הוסר מהמים והניח על משטח שטוח.
מרכיבים שתצטרך
סירופסירופ
מיםמים
3
הסר מהחום ומערבבים בסוכר של ממתקים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
4
מברשת על עוגיות חמות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות

מרכיבים

1(יכול להיות או להרחיק)על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר חום ארוזסוכר חום ארוז1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאתרוג מסוכר קצוץאתרוג מסוכר קצוץ596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר ממתקיםסוכר ממתקים1(קיבלר)(קיבלר)6516 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה11 קילו קישואים,allspice הקרקעallspice הקרקע11 קילו קישואים,קינמון טחוןקינמון טחון11 קילו קישואים,ציפורן טחוןציפורן טחון11 קילו קישואים,אגוז מוסקט טחוןאגוז מוסקט טחון1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון11 קילו קישואים,כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק3/4 כפית מולסה3/4 כפית מולסה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאגוזי מלך קצוציםאגוזי מלך קצוצים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר לבןסוכר לבן