תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל טורקיה Madeira-Braised עם מלית מרווה מטוגנת. מנה זו מכילה כ 701 גר' של חלבון, 201 גרם של שומן, וסך הכל 5025 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %72 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. אם יש לך בגטים, דומדמניות, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב אגסי bosc אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז עם לבנדר ואגסים מגורדים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די טוב. נסו הודו ממולא מטובל ברוטב מדיירה, מלית לחם תירס טורקיה-מרווה, ו הודו מרווה בריח עם מלית פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מורחים את הלחם לקוביות על 3 גליונות אפייה מעוטרים ואופים רק עד פריך אבל לא השחמה, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קילו פטל שחור (בערך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)
3
בואו מגניב, ואז להעביר קערה גדולה מאוד.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
4
בסיר קטן, להביא 1/4 כוס מדיירה לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מדיירה
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
5
הוסף את דומדמניות, להסיר מהחום ולתת מגניב.
מרכיבים שתצטרך
דומדמניות
6
במחבת גדולה, להמיס 2 כפות של החמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיפים את עלי המרווה בשכבה אחת ומבשלים מעל חום מתון, ללא הפרעה, עד להשחמה קלה בתחתית, כ -2 דקות. באמצעות מלקחיים, להפוך כל עלה ומבשלים עד פריך וחום, על 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
8
מעבירים לצלחת כדי להתקרר, ואז להתפורר בגסות.
9
מוסיפים לקערה עם הלחם.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
10
באותו מחבת, להמיס 2 כפות של החמאה ב 2 כפות של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
מוסיפים את פרוסות השום ומבשלים על אש נמוכה, מנערים את המחבת כמה פעמים, עד חום זהוב, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
מוסיפים את prosciutto ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד רק מתחיל חום, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו
13
לגרד לתוך הקערה עם הלחם.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
14
ממיסים 1 כף החמאה ב 2 כפות הנותרים של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
15
מוסיפים את הבצל, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים בחום גבוה בינוני במשך 3 דקות. להפחית את החום נמוך; לבשל עד מתרכך, 20 דקות. לגרד את הבצלים והשומן לתוך הקערה עם הלחם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
16
מוסיפים את האגסים ואת דומדמניות עם נוזל השרייה שלהם. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
דומדמניות
חצאי אגסים בסירופ
17
בקערה בינונית, להכות את הביצים עם 3 כוסות של המניה; להוסיף את המילוי ומערבבים היטב. באופן רופף למלא את חלל טורקיה הראשי עם כ 8 כוסות של המילוי. מלא את חלל הצוואר עם כ 2 כוסות של המילוי לתחוב את העור הנוסף מתחת או מאובטח עם קיסמים.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
שמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
הסוכריות של Peachie-o
18
מורחים את המילוי הנותר בתבנית אפייה גדולה וחמאה ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
קילו פטל שחור (בערך
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
19
מחממים התנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
20
שים את ההודו במחבת צלייה גדולה. לשפשף את טורקיה בכל רחבי עם 4 כפות הנותרים של חמאה ועונה עם מלח ופלפל. מקפלים את קצות הכנפיים תחת כך טורקיה יושב זקוף.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטה
21
להוסיף 2 כוסות של מדיירה ו 1 כוס של המניה למחבת קלייה לצלות את טורקיה במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מדיירה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטה
22
למרוח את טורקיה ולהפחית את טמפרטורת התנור ל 35
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
23
צולים את ההודו במשך 1 שעה, צולים אותו לאחר 30 דקות. מכסים את ההודו באופן רופף בנייר כסף וצלי במשך 1 שעה ארוכה יותר, צלי לאחר 30 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-325 וצלה במשך כשעה ארוכה יותר, או עד שמדחום הנקרא מיידית מוכנס בירך פנימית רושמת 170 ואוגר המילוי 16
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)
24
להעביר את הציפור ללוח גילוף ולכסות באופן רופף עם נייר.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
25
הגדל את טמפרטורת התנור ל-400 ואפה את המילוי בתבנית האפייה למשך 20 דקות בשליש העליון של התנור, או עד לחימום ופריכה למעלה.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)
26
בינתיים, יוצקים את המיצים במחבת הקלייה לתוך כוס גדולה למדידת כוס. לרפרף את השומן; להוסיף 3 כפות של השומן לקערה בינונית לטאטא בקמח.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אוויר
שעועית קנלוני, סחוטה
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-o
27
יוצקים את מיצי המחבת לסיר בינוני; מוסיפים את 5 כוסות הנותרים של מלאי.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
28
להקציף 1 כוס של תערובת המניות לתוך ממרח הקמח, ולאחר מכן לטאטא את התערובת לסיר. מביאים לרתיחה על חום גבוה בינוני, לטאטא כל הזמן עד מעובה. מבשלים על אש נמוכה, לטאטא מדי פעם, עד לא טעם floury נשאר, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרי
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
29
הוסף את הנותרים 1 כף של מדיירה. מתבלים את הרוטב במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
מדיירה
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
30
מעבירים לסירת רוטב מחוממת. לגלף את ההודו ולהגיש עם המילוי ורוטב.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
סירת רוטב
31
הפוך קדימה: המילוי לא מבושל יכול להיות בקירור בן לילה. דחוף את ההודו רגע לפני הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
32
המלצת יין: תערובת בורדו אדום בסדר או עמק נאפה קברנה יהיה tannins החריף כדי לבדוק את העושר כאן. נסה את Chteau Gruaud Larose 1999 או Napanook 1999.