תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל טורקיה Madeira-Braised עם מלית מרווה מטוגנת. מנה זו מכילה כ 701 גר' של חלבון, 201 גרם של שומן, וסך הכל 5025 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %72 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. אם יש לך בגטים, דומדמניות, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב אגסי bosc אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז עם לבנדר ואגסים מגורדים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די טוב. נסו הודו ממולא מטובל ברוטב מדיירה, מלית לחם תירס טורקיה-מרווה, ו הודו מרווה בריח עם מלית פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מורחים את הלחם לקוביות על 3 גליונות אפייה מעוטרים ואופים רק עד פריך אבל לא השחמה, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
בואו מגניב, ואז להעביר קערה גדולה מאוד.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
בסיר קטן, להביא 1/4 כוס מדיירה לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מדיירה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
הוסף את דומדמניות, להסיר מהחום ולתת מגניב.
מרכיבים שתצטרך
דומדמניות
6
במחבת גדולה, להמיס 2 כפות של החמאה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את עלי המרווה בשכבה אחת ומבשלים מעל חום מתון, ללא הפרעה, עד להשחמה קלה בתחתית, כ -2 דקות. באמצעות מלקחיים, להפוך כל עלה ומבשלים עד פריך וחום, על 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
8
מעבירים לצלחת כדי להתקרר, ואז להתפורר בגסות.
9
מוסיפים לקערה עם הלחם.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
באותו מחבת, להמיס 2 כפות של החמאה ב 2 כפות של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מוסיפים את פרוסות השום ומבשלים על אש נמוכה, מנערים את המחבת כמה פעמים, עד חום זהוב, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
מוסיפים את prosciutto ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד רק מתחיל חום, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו
13
לגרד לתוך הקערה עם הלחם.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
14
ממיסים 1 כף החמאה ב 2 כפות הנותרים של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
הודו מבושל מגורר (או עוף)
15
מוסיפים את הבצל, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים בחום גבוה בינוני במשך 3 דקות. להפחית את החום נמוך; לבשל עד מתרכך, 20 דקות. לגרד את הבצלים והשומן לתוך הקערה עם הלחם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
16
מוסיפים את האגסים ואת דומדמניות עם נוזל השרייה שלהם. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
דומדמניות
חצאי אגסים בסירופ
17
בקערה בינונית, להכות את הביצים עם 3 כוסות של המניה; להוסיף את המילוי ומערבבים היטב. באופן רופף למלא את חלל טורקיה הראשי עם כ 8 כוסות של המילוי. מלא את חלל הצוואר עם כ 2 כוסות של המילוי לתחוב את העור הנוסף מתחת או מאובטח עם קיסמים.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
18
מורחים את המילוי הנותר בתבנית אפייה גדולה וחמאה ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
19
מחממים התנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
20
שים את ההודו במחבת צלייה גדולה. לשפשף את טורקיה בכל רחבי עם 4 כפות הנותרים של חמאה ועונה עם מלח ופלפל. מקפלים את קצות הכנפיים תחת כך טורקיה יושב זקוף.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
הודו מבושל מגורר (או עוף)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
21
להוסיף 2 כוסות של מדיירה ו 1 כוס של המניה למחבת קלייה לצלות את טורקיה במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מדיירה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
22
למרוח את טורקיה ולהפחית את טמפרטורת התנור ל 35
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
23
צולים את ההודו במשך 1 שעה, צולים אותו לאחר 30 דקות. מכסים את ההודו באופן רופף בנייר כסף וצלי במשך 1 שעה ארוכה יותר, צלי לאחר 30 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-325 וצלה במשך כשעה ארוכה יותר, או עד שמדחום הנקרא מיידית מוכנס בירך פנימית רושמת 170 ואוגר המילוי 16
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
24
להעביר את הציפור ללוח גילוף ולכסות באופן רופף עם נייר.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
25
הגדל את טמפרטורת התנור ל-400 ואפה את המילוי בתבנית האפייה למשך 20 דקות בשליש העליון של התנור, או עד לחימום ופריכה למעלה.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
26
בינתיים, יוצקים את המיצים במחבת הקלייה לתוך כוס גדולה למדידת כוס. לרפרף את השומן; להוסיף 3 כפות של השומן לקערה בינונית לטאטא בקמח.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אוויר
כרוב סגול, פרוס דק
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
27
יוצקים את מיצי המחבת לסיר בינוני; מוסיפים את 5 כוסות הנותרים של מלאי.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
28
להקציף 1 כוס של תערובת המניות לתוך ממרח הקמח, ולאחר מכן לטאטא את התערובת לסיר. מביאים לרתיחה על חום גבוה בינוני, לטאטא כל הזמן עד מעובה. מבשלים על אש נמוכה, לטאטא מדי פעם, עד לא טעם floury נשאר, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
29
הוסף את הנותרים 1 כף של מדיירה. מתבלים את הרוטב במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מדיירה
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
30
מעבירים לסירת רוטב מחוממת. לגלף את ההודו ולהגיש עם המילוי ורוטב.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
סירת רוטב
31
הפוך קדימה: המילוי לא מבושל יכול להיות בקירור בן לילה. דחוף את ההודו רגע לפני הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
32
המלצת יין: תערובת בורדו אדום בסדר או עמק נאפה קברנה יהיה tannins החריף כדי לבדוק את העושר כאן. נסה את Chteau Gruaud Larose 1999 או Napanook 1999.