תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל טורקיה Madeira-Braised עם מלית מרווה מטוגנת. מנה זו מכילה כ 701 גר' של חלבון, 201 גרם של שומן, וסך הכל 5025 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %72 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. אם יש לך בגטים, דומדמניות, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב אגסי bosc אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז עם לבנדר ואגסים מגורדים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די טוב. נסו הודו ממולא מטובל ברוטב מדיירה, מלית לחם תירס טורקיה-מרווה, ו הודו מרווה בריח עם מלית פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מורחים את הלחם לקוביות על 3 גליונות אפייה מעוטרים ואופים רק עד פריך אבל לא השחמה, על 15 דקות.
מוסיפים את עלי המרווה בשכבה אחת ומבשלים מעל חום מתון, ללא הפרעה, עד להשחמה קלה בתחתית, כ -2 דקות. באמצעות מלקחיים, להפוך כל עלה ומבשלים עד פריך וחום, על 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
15
מוסיפים את הבצל, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים בחום גבוה בינוני במשך 3 דקות. להפחית את החום נמוך; לבשל עד מתרכך, 20 דקות. לגרד את הבצלים והשומן לתוך הקערה עם הלחם.
מוסיפים את האגסים ואת דומדמניות עם נוזל השרייה שלהם. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
דומדמניות
חצאי אגסים בסירופ
17
בקערה בינונית, להכות את הביצים עם 3 כוסות של המניה; להוסיף את המילוי ומערבבים היטב. באופן רופף למלא את חלל טורקיה הראשי עם כ 8 כוסות של המילוי. מלא את חלל הצוואר עם כ 2 כוסות של המילוי לתחוב את העור הנוסף מתחת או מאובטח עם קיסמים.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
מורחים את המילוי הנותר בתבנית אפייה גדולה וחמאה ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
19
מחממים התנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
20
שים את ההודו במחבת צלייה גדולה. לשפשף את טורקיה בכל רחבי עם 4 כפות הנותרים של חמאה ועונה עם מלח ופלפל. מקפלים את קצות הכנפיים תחת כך טורקיה יושב זקוף.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
21
להוסיף 2 כוסות של מדיירה ו 1 כוס של המניה למחבת קלייה לצלות את טורקיה במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מדיירה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
22
למרוח את טורקיה ולהפחית את טמפרטורת התנור ל 35
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
23
צולים את ההודו במשך 1 שעה, צולים אותו לאחר 30 דקות. מכסים את ההודו באופן רופף בנייר כסף וצלי במשך 1 שעה ארוכה יותר, צלי לאחר 30 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-325 וצלה במשך כשעה ארוכה יותר, או עד שמדחום הנקרא מיידית מוכנס בירך פנימית רושמת 170 ואוגר המילוי 16
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
24
להעביר את הציפור ללוח גילוף ולכסות באופן רופף עם נייר.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
25
הגדל את טמפרטורת התנור ל-400 ואפה את המילוי בתבנית האפייה למשך 20 דקות בשליש העליון של התנור, או עד לחימום ופריכה למעלה.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
26
בינתיים, יוצקים את המיצים במחבת הקלייה לתוך כוס גדולה למדידת כוס. לרפרף את השומן; להוסיף 3 כפות של השומן לקערה בינונית לטאטא בקמח.
יוצקים את מיצי המחבת לסיר בינוני; מוסיפים את 5 כוסות הנותרים של מלאי.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוף
28
להקציף 1 כוס של תערובת המניות לתוך ממרח הקמח, ולאחר מכן לטאטא את התערובת לסיר. מביאים לרתיחה על חום גבוה בינוני, לטאטא כל הזמן עד מעובה. מבשלים על אש נמוכה, לטאטא מדי פעם, עד לא טעם floury נשאר, כ 10 דקות.