קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות86
מגזין

Madeira-הודו מטוגן עם מלית מרווה מטוגנת

Madeira-הודו מטוגן עם מלית מרווה מטוגנת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל טורקיה Madeira-Braised עם מלית מרווה מטוגנת. מנה זו מכילה כ 701 גר' של חלבון, 201 גרם של שומן, וסך הכל 5025 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %72 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. אם יש לך בגטים, דומדמניות, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב אגסי bosc אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז עם לבנדר ואגסים מגורדים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די טוב. נסו הודו ממולא מטובל ברוטב מדיירה, מלית לחם תירס טורקיה-מרווה, ו הודו מרווה בריח עם מלית פטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מורחים את הלחם לקוביות על 3 גליונות אפייה מעוטרים ואופים רק עד פריך אבל לא השחמה, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
בואו מגניב, ואז להעביר קערה גדולה מאוד.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
בסיר קטן, להביא 1/4 כוס מדיירה לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מדיירהמדיירה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
5
הוסף את דומדמניות, להסיר מהחום ולתת מגניב.
מרכיבים שתצטרך
דומדמניותדומדמניות
6
במחבת גדולה, להמיס 2 כפות של החמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים את עלי המרווה בשכבה אחת ומבשלים מעל חום מתון, ללא הפרעה, עד להשחמה קלה בתחתית, כ -2 דקות. באמצעות מלקחיים, להפוך כל עלה ומבשלים עד פריך וחום, על 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
8
מעבירים לצלחת כדי להתקרר, ואז להתפורר בגסות.
9
מוסיפים לקערה עם הלחם.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
באותו מחבת, להמיס 2 כפות של החמאה ב 2 כפות של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
מוסיפים את פרוסות השום ומבשלים על אש נמוכה, מנערים את המחבת כמה פעמים, עד חום זהוב, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
מוסיפים את prosciutto ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד רק מתחיל חום, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
13
לגרד לתוך הקערה עם הלחם.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
14
ממיסים 1 כף החמאה ב 2 כפות הנותרים של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
15
מוסיפים את הבצל, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים בחום גבוה בינוני במשך 3 דקות. להפחית את החום נמוך; לבשל עד מתרכך, 20 דקות. לגרד את הבצלים והשומן לתוך הקערה עם הלחם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
16
מוסיפים את האגסים ואת דומדמניות עם נוזל השרייה שלהם. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
דומדמניותדומדמניות
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
17
בקערה בינונית, להכות את הביצים עם 3 כוסות של המניה; להוסיף את המילוי ומערבבים היטב. באופן רופף למלא את חלל טורקיה הראשי עם כ 8 כוסות של המילוי. מלא את חלל הצוואר עם כ 2 כוסות של המילוי לתחוב את העור הנוסף מתחת או מאובטח עם קיסמים.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
18
מורחים את המילוי הנותר בתבנית אפייה גדולה וחמאה ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
19
מחממים התנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
20
שים את ההודו במחבת צלייה גדולה. לשפשף את טורקיה בכל רחבי עם 4 כפות הנותרים של חמאה ועונה עם מלח ופלפל. מקפלים את קצות הכנפיים תחת כך טורקיה יושב זקוף.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
21
להוסיף 2 כוסות של מדיירה ו 1 כוס של המניה למחבת קלייה לצלות את טורקיה במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מדיירהמדיירה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
22
למרוח את טורקיה ולהפחית את טמפרטורת התנור ל 35
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
23
צולים את ההודו במשך 1 שעה, צולים אותו לאחר 30 דקות. מכסים את ההודו באופן רופף בנייר כסף וצלי במשך 1 שעה ארוכה יותר, צלי לאחר 30 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-325 וצלה במשך כשעה ארוכה יותר, או עד שמדחום הנקרא מיידית מוכנס בירך פנימית רושמת 170 ואוגר המילוי 16
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
24
להעביר את הציפור ללוח גילוף ולכסות באופן רופף עם נייר.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
25
הגדל את טמפרטורת התנור ל-400 ואפה את המילוי בתבנית האפייה למשך 20 דקות בשליש העליון של התנור, או עד לחימום ופריכה למעלה.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
26
בינתיים, יוצקים את המיצים במחבת הקלייה לתוך כוס גדולה למדידת כוס. לרפרף את השומן; להוסיף 3 כפות של השומן לקערה בינונית לטאטא בקמח.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
27
יוצקים את מיצי המחבת לסיר בינוני; מוסיפים את 5 כוסות הנותרים של מלאי.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
28
להקציף 1 כוס של תערובת המניות לתוך ממרח הקמח, ולאחר מכן לטאטא את התערובת לסיר. מביאים לרתיחה על חום גבוה בינוני, לטאטא כל הזמן עד מעובה. מבשלים על אש נמוכה, לטאטא מדי פעם, עד לא טעם floury נשאר, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
29
הוסף את הנותרים 1 כף של מדיירה. מתבלים את הרוטב במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
מדיירהמדיירה
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
30
מעבירים לסירת רוטב מחוממת. לגלף את ההודו ולהגיש עם המילוי ורוטב.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
סירת רוטבסירת רוטב
31
הפוך קדימה: המילוי לא מבושל יכול להיות בקירור בן לילה. דחוף את ההודו רגע לפני הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
32
המלצת יין: תערובת בורדו אדום בסדר או עמק נאפה קברנה יהיה tannins החריף כדי לבדוק את העושר כאן. נסה את Chteau Gruaud Larose 1999 או Napanook 1999.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)