קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

Magpie's: KK Challenge: Chatti Pathiri מחיטה מלאה- קרפים מלוחים בשכבות עם מילוי מסאלה עוף

Magpie's: KK Challenge: Chatti Pathiri מחיטה מלאה- קרפים מלוחים בשכבות עם מילוי מסאלה עוף
רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו קרפים כוסמת עם יוגורט ברי מעורבב {חיזוק אתגר חלבון}, אתגר עיצוב מזון / עוגת שוקולד מלט עם מילוי מרשמלו קלוי, ו Banananan And Cajeta Layered Crepes (מתכונים דומים).

מרכיבים

4006 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחלב קוקוס (השתמשתי חלב קוקוס משומר כמו ריה, אז זה היה עבה. היא מצהירה כי אתה יכול להשתמש חלב רזה או עבה)חלב קוקוס (השתמשתי חלב קוקוס משומר כמו ריה, אז זה היה עבה. היא מצהירה כי אתה יכול להשתמש חלב רזה או עבה)1עוף טחון / מבושל & מגורר עוף-500 גרם (השתמשתי פלפל פלפל ונקניקיות עוף ממולאות שום אשר חתכתי את המעטפת של לחתוך לתוך זעיר עם מזמרה במטבח)עוף טחון / מבושל & מגורר עוף-500 גרם (השתמשתי פלפל פלפל ונקניקיות עוף ממולאות שום אשר חתכתי את המעטפת של לחתוך לתוך זעיר עם מזמרה במטבח)4ריבס, קצוץ טרי או קפואצ'ילי ירוק - 4, או לפי הטעםצ'ילי ירוק - 4, או לפי הטעם4ריבס, קצוץ טרי או קפואכמו כן לבדוק את kerala בישול מדהים גרסה של המלכה שאב של מתוק Chatti Pathiriכמו כן לבדוק את kerala בישול מדהים גרסה של המלכה שאב של מתוק Chatti Pathiri11 קילו קישואים,אבקת כוסברהאבקת כוסברה1ביצהביצה4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח / מיידה (השתמשתי 2 כוסות קמח מלא במקום עבור טעם אגוזים, כפרי, אבל Ria ממליץ דבק ap קמח עבור תוצאות רכות)קמח / מיידה (השתמשתי 2 כוסות קמח מלא במקום עבור טעם אגוזים, כפרי, אבל Ria ממליץ דבק ap קמח עבור תוצאות רכות)1חבורהעלי כוסברה, קצוציםעלי כוסברה, קצוצים4sprigsעלי כוסברה, קצוציםעלי כוסברה, קצוצים11 קילו קישואים,אבקת Garam מסאלה (אופציונלי-לא חלק מהמתכון של ריה)אבקת Garam מסאלה (אופציונלי-לא חלק מהמתכון של ריה)6ציפורןרסק שוםרסק שום11 קילו קישואים,גי (לא השתמשתי)גי (לא השתמשתי)2(יכול להיות או להרחיק)Ghee / חמאה מבהירה (השתמשתי 2 כפית שמן קוקוס במקום)Ghee / חמאה מבהירה (השתמשתי 2 כפית שמן קוקוס במקום)1ג'ינג'ר-1ג'ינג'ר-1" טחון2(חוֹרֶף)שמן רצוי שמן קוקוס לטעם האותנטי)שמן רצוי שמן קוקוס לטעם האותנטי)2בצל גדול, קצוץ בסדרבצל גדול, קצוץ בסדר4ריבס, קצוץ טרי או קפואאם אתה רוצה לקחת חלק באתגר הזה ולעשות Chatti Pathiri משלך, בואו להצטרף אלינו במטבח Kerala בבלוג החדש שלנו כאןאם אתה רוצה לקחת חלק באתגר הזה ולעשות Chatti Pathiri משלך, בואו להצטרף אלינו במטבח Kerala בבלוג החדש שלנו כאן4ריבס, קצוץ טרי או קפואמקור מתכון: וריאציה קלה מהמתכון של ריה כאןמקור מתכון: וריאציה קלה מהמתכון של ריה כאן4ריבס, קצוץ טרי או קפואהשתמשתי במתכון של ריה, אבל רציתי לנסות אותו עם קמח מחיטה מלאה ושמן קוקוס ואני חייב לומר, זה אחד הדברים הטובים ביותר שאי פעם עשיתי! שוב תודה ריה, על עוד אוצר גדולהשתמשתי במתכון של ריה, אבל רציתי לנסות אותו עם קמח מחיטה מלאה ושמן קוקוס ואני חייב לומר, זה אחד הדברים הטובים ביותר שאי פעם עשיתי! שוב תודה ריה, על עוד אוצר גדול0(יכול להיות או להרחיק)מלח-לפי הטעם (השתמשתי עלמלח-לפי הטעם (השתמשתי על4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח-לפי הטעםמלח-לפי הטעם1(יכול להיות או להרחיק)אבקת כורכוםאבקת כורכום4ריבס, קצוץ טרי או קפואWhole Wheat Chatti PathiriWhole Wheat Chatti Pathiri4ריבס, קצוץ טרי או קפואRia מעדיף את גרסת AP, אז אני מציע לך לנסות את זה עם ap קמח מדי. אנחנו אוהבים קמח מחיטה מלאה ואוהבים את הטעם האגוזי, הכפרי של זה, אבל קמח Ap יניב תוצאות אפילו רכות יותרRia מעדיף את גרסת AP, אז אני מציע לך לנסות את זה עם ap קמח מדי. אנחנו אוהבים קמח מחיטה מלאה ואוהבים את הטעם האגוזי, הכפרי של זה, אבל קמח Ap יניב תוצאות אפילו רכות יותר1-2 כפות שמן זית כתית מעולהזה גם נעשה עם בשר טחון במקום עוףזה גם נעשה עם בשר טחון במקום עוף4ריבס, קצוץ טרי או קפואכשנתקלתי בזה לראשונה בבלוג של ריה, כמעט נפלתי מהכיסא. מה היה היצור המוזר הזהכשנתקלתי בזה לראשונה בבלוג של ריה, כמעט נפלתי מהכיסא. מה היה היצור המוזר הזה

יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן

בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן הן אפשרויות נהדרות לצרפתית. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. מוטון צוער בורדו רוז ' עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
מוטון צוער בורדו רוז
מוטון צוער בורדו רוז
אדום צפוף עם גוון סגול בולט. האף הוא אקספרסיבי ומורכב, עשיר בניחוחות פירות טריים ובשלים, במיוחד דובדבן אדום ודובדבן מורלו, עם נגיעה של תבלין. ההתקפה, על הפרי, הוא עשיר וגמיש, אמצע החיך מלא פירותי על טאנינים משיי. מראה אורך אטרקטיבי על החיך, יש לו גימור טרי ומתובל המבטא את כל האופי הטיפוסי של מרלו ואת איכות גבוהה מאוד של הבציר.