מתכון Mahi Mahi בגריל עם אבוקדו-צ'ילה Salsan מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט סופר ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מנה אחת מכילה 268 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו מלח כשר, מיץ ליים, סראנו צ'ילה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: צלוי מהי-מהי עם סלסה אבוקדו-מלון, צלוי מהי-מהי עם סלסה אבוקדו, ו Mahi Mahi בגריל עם ירוק צ'ילה-מרק חלב קוקוס.
הוראות
1
מערבבים את כל המרכיבים בקערה גדולה ולא מגיבה (זכוכית, נירוסטה או קרמיקה מזוגגת) ומערבבים בעדינות עם כפית. תניח בצד. אתה יכול להכין את הסלסה עד כמה שעות לפני ההגשה ולאחסן אותו במקרר במיכל מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
בצלחת עמוקה, לא יצירתית (זכוכית, נירוסטה, או קרמיקה מזוגגת), להשרות את הדגים עם מרכיבים אחרים במשך 20-30 דקות לפני הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
3
גריל על גחלים או על גריל, או לבשל תחת broiler במשך 6-8 דקות לכל צד.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
ערמוני מים, משולבים
4
מגישים את הדגים עם סלסה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.