Mahimahi בגריל עם ויניגרט עגבניות
Mahimahi בגריל עם ויניגרט עגבניות יכול להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 22 גרם חלבון 3 גרם של שומן, וסך הכל 146 קלוריות. זה מושלם עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו עגבניות, סוכר, צלפים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Mahimahi עם בצל חרוך, עגבניות, וטפנד ויניגרט, Mahimahi עם בייקון-חמאת עגבניות, ו שמן זית-Mahimahi עלומה עם רוטב עגבניות ים תיכוני.
הוראות
מסדרים פרוסות עגבניות על תבנית אפייה גדולה. פרוסות מעיל עם ספריי בישול, ומטגנים 3 אינץ ' מחום 6 עד 8 דקות או עד השחמה.
סכין מיקום להב בקערה מעבד מזון; להוסיף עגבניות, חומץ, והבא 3 מרכיבים. תהליך עד חלקה, לעצור פעם אחת כדי לגרד את הצדדים.
להוסיף צלפים, ולהניח בצד.
מתלה גריל עם ספריי בישול.
מניחים על הגריל מעל גחלים בינוני חם (350 עד 400).
מניחים פילה על המדף; גריל, מכוסה, 4 עד 5 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
העברת פילה למגש הגשה; למעלה באופן שווה עם ויניגרט.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנט מייקל אפן כעס פינו גריג ' יו. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
![סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו]()
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.