Mahimahi עם בייקון-חמאת עגבניות
Mahimahi עם בייקון-חמאת עגבניות נטול גלוטן, מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 33 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 247 קלוריות. אם יש לך בייקון במרכז לחתוך, מלח שולחן, עגבניות שזיפים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מלח השולחן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שוקולד צ'יפס בננה לחם בתוספת בננה מתוקה Roundup כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: שמן זית-Mahimahi עלומה עם רוטב עגבניות ים תיכוני, אמנון עם חמאה בלסמית משוננת ופרפלה שמנת עם בייקון, עגבניות ואפונה, ו BLT Mahimahi.
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בצלחת רדודה, ערבוב עד מלח ים וסוכר להתמוסס; להוסיף דגים.
הכן אש פחם במתנע ארובה; תן גחלים לשרוף במשך 15 עד 20 דקות או עד להבות לדעוך. בזהירות לשפוך גחלים חמות מתוך המתנע, ולערום אותם על צד אחד של הגריל. באח גריל מעיל עם ספריי בישול; לשים באח במקום על גחלים.
מפזרים 1/8 כפית מלח שולחן באופן שווה על פני דגים. דג מעייל קל עם ספריי בישול.
מניחים דגים, צד העור למטה, על חום ישיר על מתלה גריל מצופה ספריי בישול; גריל 2 דקות או עד מסומן היטב. הפוך דגים מעל ולעבור חום עקיף; גריל 12 דקות או עד מידה רצויה של doneness.
מחממים מחבת קטנה על חום בינוני; מוסיפים בייקון למחבת. מבשלים 5 דקות או עד בייקון הוא כמעט פריך, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים שום; מבשלים 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים פפריקה, ומבשלים 20 שניות, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים עגבניות ומבשלים 3 דקות. מערבבים בחמאה.
מקום 1 פילה על כל אחד 4 צלחות; העליון כל מנה עם כ 2 כפות תערובת עגבניות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
![סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס]()
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.