קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

Mahimahi עם בייקון-חמאת עגבניות

Mahimahi עם בייקון-חמאת עגבניות
Mahimahi עם בייקון-חמאת עגבניות נטול גלוטן, מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 33 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 247 קלוריות. אם יש לך בייקון במרכז לחתוך, מלח שולחן, עגבניות שזיפים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מלח השולחן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שוקולד צ'יפס בננה לחם בתוספת בננה מתוקה Roundup כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: שמן זית-Mahimahi עלומה עם רוטב עגבניות ים תיכוני, אמנון עם חמאה בלסמית משוננת ופרפלה שמנת עם בייקון, עגבניות ואפונה, ו BLT Mahimahi.

הוראות

1
שלב הראשון 3 מרכיבים בצלחת רדודה, ערבוב עד מלח ים וסוכר להתמוסס; להוסיף דגים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
2
בואו לעמוד 20 דקות.
3
ניקוז; טפיחה יבשה.
4
הכן אש פחם במתנע ארובה; תן גחלים לשרוף במשך 15 עד 20 דקות או עד להבות לדעוך. בזהירות לשפוך גחלים חמות מתוך המתנע, ולערום אותם על צד אחד של הגריל. באח גריל מעיל עם ספריי בישול; לשים באח במקום על גחלים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
5
מפזרים 1/8 כפית מלח שולחן באופן שווה על פני דגים. דג מעייל קל עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
מלח שולחןמלח שולחן
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
6
מניחים דגים, צד העור למטה, על חום ישיר על מתלה גריל מצופה ספריי בישול; גריל 2 דקות או עד מסומן היטב. הפוך דגים מעל ולעבור חום עקיף; גריל 12 דקות או עד מידה רצויה של doneness.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
7
מחממים מחבת קטנה על חום בינוני; מוסיפים בייקון למחבת. מבשלים 5 דקות או עד בייקון הוא כמעט פריך, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מוסיפים שום; מבשלים 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
9
מוסיפים פפריקה, ומבשלים 20 שניות, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
10
מוסיפים עגבניות ומבשלים 3 דקות. מערבבים בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
11
הסר מהחום.
12
מקום 1 פילה על כל אחד 4 צלחות; העליון כל מנה עם כ 2 כפות תערובת עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.