Manicotti Alla Romana
Manicotti Alla Romana עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 634 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 37 גרם שומן. 418 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. . אם יש לך קמח, חצי וחצי, בזיליקום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. מתכונים דומים: Manicotti Alla Romana, ניוקי אלה רומנה, ו Spiedini Alla Romana.
הוראות
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
לטגן שום במשך 1 דקה ומערבבים בקר טחון. מבשלים עד משחימים ומתפוררים היטב. מתבלים במלח ומניחים בצד להתקרר.
מבשלים תרד על פי הוראות החבילה. בינתיים, להביא סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
הוסף קונכיות מניקוטי ופרבויל במשך חצי מהזמן המומלץ על החבילה.
מסננים ומכסים עם מים קרים כדי לעצור את תהליך הבישול ולמנוע את הפגזים פיצוח.
כדי תערובת בשר טחון להוסיף את תרד מבושל גבינת ריקוטה. כאשר התערובת היא מגניב, להוסיף את הביצים מכות.
מורחים 1/4 כוס רוטב ספגטי בתחתית צלחת אפייה 9x13 אינץ'. בעדינות לנקז את קונכיות manicotti בזהירות דברים כל אחד עם תערובת בשר וגבינה; מניחים פגזים בצלחת מוכנה. קל לכסות את המנה עם לעטוף פלסטיק או מגבת נקייה, לחה כדי למנוע פגזים מפיצוח.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
הכן את הרוטב הלבן על ידי התכת החמאה בסיר קטן על אש בינונית. מערבבים בקמח ובוליון עוף. להגדיל את החום בינוני גבוה לבשל, ערבוב כל הזמן, עד שהוא מתחיל בועה. מערבבים במחצית וחצי ומביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. מבשלים 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום ומערבבים פטרוזיליה.
יוצקים או מצקים את הרוטב באופן שווה על פגזים ממולאים.
מערבבים את הבזיליקום לתוך רוטב הספגטי שנותר. בזהירות לשפוך או מצקת רוטב ספגטי על הרוטב הלבן, מנסה שכבת הרטבים מבלי לערבב.
לכסות ולאפות במשך 40 דקות.
הסר מהתנור, לחשוף ומפזרים גבינת פרמזן.
אופים, חשוף, במשך 10 דקות יותר.