קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות25
מגזין

Manicotti Alla Romana

Manicotti Alla Romana
Manicotti Alla Romana עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 634 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 37 גרם שומן. 418 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. . אם יש לך קמח, חצי וחצי, בזיליקום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. מתכונים דומים: Manicotti Alla Romana, ניוקי אלה רומנה, ו Spiedini Alla Romana.

הוראות

1
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מטגנים בצלים עד שקופים.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
3
לטגן שום במשך 1 דקה ומערבבים בקר טחון. מבשלים עד משחימים ומתפוררים היטב. מתבלים במלח ומניחים בצד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחוןבשר טחון
שוםשום
מלחמלח
4
מבשלים תרד על פי הוראות החבילה. בינתיים, להביא סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
תרדתרד
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
5
הוסף קונכיות מניקוטי ופרבויל במשך חצי מהזמן המומלץ על החבילה.
מרכיבים שתצטרך
מניקוטימניקוטי
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
6
מסננים ומכסים עם מים קרים כדי לעצור את תהליך הבישול ולמנוע את הפגזים פיצוח.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
מיםמים
7
כדי תערובת בשר טחון להוסיף את תרד מבושל גבינת ריקוטה. כאשר התערובת היא מגניב, להוסיף את הביצים מכות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
בשר טחוןבשר טחון
תרדתרד
ביצהביצה
8
מורחים 1/4 כוס רוטב ספגטי בתחתית צלחת אפייה 9x13 אינץ'. בעדינות לנקז את קונכיות manicotti בזהירות דברים כל אחד עם תערובת בשר וגבינה; מניחים פגזים בצלחת מוכנה. קל לכסות את המנה עם לעטוף פלסטיק או מגבת נקייה, לחה כדי למנוע פגזים מפיצוח.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
מניקוטימניקוטי
גבינהגבינה
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
מורחיםמורחים
בשרבשר
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
תבנית אפייהתבנית אפייה
9
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
הכן את הרוטב הלבן על ידי התכת החמאה בסיר קטן על אש בינונית. מערבבים בקמח ובוליון עוף. להגדיל את החום בינוני גבוה לבשל, ערבוב כל הזמן, עד שהוא מתחיל בועה. מערבבים במחצית וחצי ומביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. מבשלים 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוףמרק עוף
חצי וחציחצי וחצי
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
11
הסר מהחום ומערבבים פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
12
יוצקים או מצקים את הרוטב באופן שווה על פגזים ממולאים.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות ממולאותקונכיות ממולאות
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
13
מערבבים את הבזיליקום לתוך רוטב הספגטי שנותר. בזהירות לשפוך או מצקת רוטב ספגטי על הרוטב הלבן, מנסה שכבת הרטבים מבלי לערבב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
באזיל!באזיל!
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
14
לכסות ולאפות במשך 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
15
הסר מהתנור, לחשוף ומפזרים גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
16
אופים, חשוף, במשך 10 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור