קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות7
מגזין

קיווי קולדה

קיווי קולדה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מקסיקניים, אז תנו הזדמנות ל קיווי Coladan. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 159 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות וקנו קרם קוקוס, רום, אננס במיץ ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סוכר חינם אבטיח וקיווי קרח Pops (paletas de sandia y kiwi), Ensalada De Pitaya, קיווי, מנגו Y (פירות הדרקון, קיווי, מנג, ו עוגות קיווי דקירי תות עם קיווי קרד, ציפוי רום תות, ומקשטים רום תות.

הוראות

1
חותכים 4 קיווי לרבעים, ומניחים בבלנדר. הניחו בצד את הקיווי שנותר.
מרכיבים שתצטרך
קיוויקיווי
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
2
מוסיפים קרח ומרכיבים הנותרים לבלנדר; תהליך עד חלקה. מסננים תערובת דרך מסננת לתוך קנקן; להשליך זרעים. מחלקים באופן שווה בין 6 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
זרעיםזרעים
קרחקרח
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
מסננתמסננת
3
חותכים קיווי הנותרים לתוך 6 פרוסות; מקשטים כל כוס עם פרוסת קיווי 1.
מרכיבים שתצטרך
קיוויקיווי

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. פינו נואר Cuvaison עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
Cuvaison פינו נואר
Cuvaison פינו נואר
קרנרוס פינו נואר של קובייסון מגיע מאחוזתם בת 400 דונם בחלק הדרומי של עמק נאפה. כרם אקלים קריר זה מאפשר תנאים כמעט מושלמים שנה אחר שנה לייצר שרדונה ברמה עולמית, פינו נואר, סירה, סוביניון בלאן ומרלו. שליטה על כל היבטי החקלאות בכרם שלהם נותנת לקובייסון יתרון בייצור הפרי האיכותי ביותר ולכן מצמצמת את המניפולציה על היקב. היינן סטיבן רוגסטד מסכם זאת בצורה הטובה ביותר: "הסגנון והפילוסופיה שלי מבוססים על הבעת האופי הייחודי של ענבי האחוזה שלנו ועשיית מעט ככל האפשר עבורם. כאשר לאדם יש פרי נפלא לעבוד איתו, זה צריך להיות הדגש של האדם."