קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות0
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט רסק תפוחים

סלט רסק תפוחים
זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-15 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 10% וזה לא כל כך מרהיב. נסו סלט תפוחים אפרסקי, פאי רסק תפוחים, ו רסק תפוחים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים את המים לרתיחה. ממיסים את הממתקים החמים האדומים הקינמון במים הרותחים.
מרכיבים שתצטרך
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2
מערבבים וממיסים את הג ' לטין בטעם דובדבן.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטין בטעם דובדבןג ' לטין בטעם דובדבן
3
העברה לקערה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מערבבים את רסק התפוחים. צ 'יל במקרר 4 שעות, או עד הג' ל בחוזקה.
מרכיבים שתצטרך
טעם מייפל לפי הטעםטעם מייפל לפי הטעם