Mascarpone שוקולד עוגה פאונד עם ציפוי מרנג קפה
מתכון זה מספק 8 מנות. עם 653 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 38 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר, סוכר, מלח ים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-15 דקות. נסו עוגת שוקולד עם ציפוי Marscarpone קפה, עוגת מזון מלאך שוקולד עם זיגוג קפה, ו קפה-עוגת שכבות שוקולד עם ציפוי מוקה-Mascarpone (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים התנור ל 325 מעלות F. לרסס מחבת כיכר 9 ידי 5 אינץ nonstick עם שמן צמחי ספריי בישול. תניח בצד.
בקערה בינונית, לטאטא יחד את הקמח, אבקת קקאו, אבקת אפייה, ומלח. תניח בצד.
במערבל לעמוד מצויד מצורף משוט, להכות את החמאה וסוכר במהירות גבוהה עד אור ורך, על 2 דקות. הכה בביצים, אחד בכל פעם, עד חלקה. בהדרגה להוסיף את תערובת הקמח ומערבבים עד רק incorporated. להפחית את מהירות המיקסר נמוך ולהוסיף את mascarpone ווניל.
מעבירים את הבלילה למחבת הלחם המוכן ואופים במשך 70 עד 75 דקות, או עד שבודק עוגה מוכנס למרכז העוגה יוצא עם כמה פירורים לחים מצורפים. מגניב במחבת במשך 30 דקות.
הסר את העוגה מן המחבת להתקרר לחלוטין על מתלה חוט, על 2 שעות.
עבור הדובדבן: בקערה גדולה, באמצעות מערבל יד רב עוצמה במהירות בינונית, לנצח את החלבונים ביצה עד קצף.
מוסיפים את הקרם של טרטר ומכים עד שהתערובת יוצרת פסגות רכות. בהדרגה לנצח את הסוכר. עם המיקסר פועל על מהירות נמוכה, לטפטף את תמצית הקפה לתוך החלבונים ביצה. הגדל את המהירות לגבוה והכה במשך 3 עד 4 דקות עד חלקה ועבה.
מניחים את הדובדבן בקערת הגשה.
חותכים את העוגה פאונד לפרוסות דקות ומגישים עם מנה של זיגוג.