סטייק צלע MGD 64 דורש על 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 222 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך שמן זית, סטייק פלנק, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב לימונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח גרניטה כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו סטייק צלע, סטייק צלע, ו סטייק צלע (מתכונים דומים).
הוראות
1
בגלון גדול שקית פלסטיק resealable, להוסיף את הבשר, 2 בירות, שיני שום 6, 1/2 של אורגנו, 1/2 של הפטרוזיליה, 1/2 של הכוסברה, מיץ מ 3 לימונים, ואת המיץ מ 3 לימונים. לזרוק את לימונים סחוטים לימונים ולאטום את התיק. לנער בזהירות כדי לצפות את הבשר עם תערובת הבירה. מניחים בצד להשרות במשך כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
פחיות) מרק עוף דל נתרן
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
קליפות מלימון
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
2
בקערה קטנה, מקציפים יחד את מיץ הלימון שנותר מלימון, מיץ ליים מהסיד הנותר ושמן הזית. קוצצים את 6 שיני השום הנותרים ומערבבים לתוך ויניגרט. קוצצים את עלי האורגנו הנותרים, עלי פטרוזיליה ועלי הכוסברה ומוסיפים אותם לויניגרט. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייה
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פחיות) מרק עוף דל נתרן
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 שאלוט, מגורר או טחון
ויניגרט
1 תות, קלוף
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
1 תפוז, גרידה
קליפות מלימון
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מחממים גריל או מחבת גריל לחום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
ערמוני מים, משולבים
4
הסר את הבשר מן המרינדה, רועד את עודף מתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם. זרוק את המרינדה. גריל את הבשר עד חרוך משני הצדדים מבושל בינוני נדיר, על 5 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
תלת עצות, גזוז
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
5
הסר את הבשר מן הגריל ללוח חיתוך ולתת לו לשבת במשך כמה דקות לפני חיתוך. פרוס דק את הבשר נגד התבואה. מסדרים כמה פרוסות בשר על כל צלחת הגשה וכפית חלק מתערובת העשב השמורה מעל.
מרכיבים שתצטרך
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
סטייק בתפריט? נסה זיווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Darioush חתימה מרלו. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 69 דולר.