קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות36
מגזין

Monkfish Couscous

Monkfish Couscous
מרקפיש קוסקוס יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 493 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שום, פילה דג, שמן בישול, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, עם כפית ציון 69% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: Tagine של Monkfish, Monkfish עם Ratatouille, ו דגים צלויים.

הוראות

1
בסיר גדול, לחמם את השמן על חום נמוך בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד הבצל שקוף, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
הוסף מספיק מים למיץ עגבניות שמורות שווה 2 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
4
מוסיפים את זה לתערובת הבצל יחד עם העגבניות, 1 כפית מלח, כמון, פלפל שחור וקיין. להתפורר בזעפרן. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים, מכוסה, במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
זעפרןזעפרן
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
5
הוסף את דג הנזיר. לבשל עד הדג הוא פשוט עשה, 3 עד 4 דקות. מערבבים 2 כפות של פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
MonkfishMonkfish
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
6
בינתיים, בסיר בינוני, להביא 2 כוסות מים ואת הנותרים 1/2 כפית מלח לרתיחה. מערבבים בקוסקוס. כיסוי, להסיר מהחום, ולתת לשבת במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
7
כדי לשרת, תלוש את הקוסקוס על צלחות העליון עם דגים וירקות. מצקת את הנוזל מעל ומפזרים את הפטרוזיליה 1 כף הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
8
המלצת יין: לא יין לבן כנוע עבור הדג הזה! בחר לבן בעל גוף מלא עם אדמה, בניגוד פירותי, טעם. בין המועמדים נמנים יינות Rhne לבנים מצרפת, לבנים מדרום איטליה, כמו Greco di Tufo, ואפילו לבנים יווניים.
מרכיבים שתצטרך
גרקוגרקו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Maysaran Arsheen פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
Maysara Arsheen פינו גריס
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.