Monkfish במרק זעפרן על תרד תינוק ותפוחי אדמה אדומים
Monkfish במרק זעפרן על תרד תינוק ותפוחי אדמה אדומים דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 432 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 3g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם יין, פלפל, מלח וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חוטי זעפרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת זעפרן כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. עם כפית מתכונים דומים: מרק עוף זעפרן עם כדורי מצות תרד, צלי Monkfish במרק סאקה, ו בופאלו קציץ בשר עם תרד ותפוחי אדמה לתינוקות קלויים.
הוראות
מניחים 1/2 כוס תרד לתוך כל אחד 6 קערות; להפריש.
תפוחי אדמה קיטור, מכוסה, 10 דקות או עד מכרז.
מניחים 8 רבעי תפוחי אדמה לתוך כל קערה.
מערבבים עגבניות, מרק, יין, בצל ושום במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מביאים לרתיחה, ומבשלים עד מופחת 3 כוסות (כ 25 דקות).
מוסיפים מלח, פלפל וזעפרן למחבת; מבשלים 2 דקות. להפחית את החום בינוני; לארגן חתיכות דגים בשכבה אחת במחבת. מכסים ומבשלים 8 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג או עד מידה רצויה של doneness. מחלקים דגים באופן שווה בין קערות; כפית 1/2 תערובת מרק כוס על כל מנה.