Name
Beignets הוא צמחוני ומספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 295 קלוריות. אם יש לכם קמח, מים חמים, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה בסביבה 4 שעות ו-44 דקות. נסו Name, Name, ו Name (מתכונים דומים).
הוראות
התחל על ידי הפעלת השמרים. בקערה של מערבל לעמוד עם הוו בצק (או קערה גדולה ערבוב) מצורף להוסיף את המים החמים, שמרים וקמצוץ של סוכר. מערבבים ומניחים בצד עד השמרים מומס, על 10 דקות.
לקערה מוסיפים 1/4 כוס סוכר, מלח, ביצה, ואת החלב התאדה. עם המיקסר על נמוך, מוסיפים חצי הקמח ומערבבים עד רק בשילוב.
מוסיפים את הקיצור, ואז מוסיפים בהדרגה את הקמח הנותר עד שהבצק יוצר למסה. כבה את המערבל והעברהלמשטח משוריין.
הוסף יותר קמח, במידת הצורך, עד שיש לך אפילו, בינוני מרקם (זה צריך להיות די מוצק) בצק.
מוסיפים את הבצק לקערה גדולה עם חמאה ומכסים בניילון נצמד.
תן את שאר הבצק לפחות 3 עד 4 שעות, או לילה במקרר.
לאחר מנוחה, בעדינות להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות.
מפזרים קצת יותר קמח על גבי כך שאתה יכול לעבוד עם הבצק. בעדינות לעצב את הבצק לתוך מלבן עבה 1 אינץ ' כך שניתן לחתוך אותו לריבועים. באמצעות סכין חדה או חותך פיצה לחתוך לריבועים, (אתה צריך להניב 12 ריבועים גדולים, תלוי כמה עבה אתה התגלגל הבצק).
מחממים התנור ל 250 מעלות F.
חום על 3 אינץ ' של שמן בסיר גדול, כבד מבוסס על חום בינוני, (אתה רוצה לוודא שיש שפע של מקום כמו beignets יהיה לנפח כאשר מבושל) ל 350 מעלות F. מטגנים את beignets בקבוצות, על 3 דקות לכל אצווה. הפעל אותם בשמן בזמן שהם מטגנים לחום באופן שווה משני הצדדים.
הסר מן השמן מגבת נייר מרופדת מחבת גיליון ולשמור חם בתנור נמוך בזמן שאתה מבשל את הבצק הנותר. כדי לשרת, להעביר beignets למגש ואבק בנדיבות עם אבקת סוכר.