קושימומחה
מוכן ב7 שעות, 30 דק.
מנות16
ציון בריאות2
מגזין

Ooey דביק חמאה שכבת עוגה

Ooey דביק חמאה שכבת עוגה
והוא מספק כ 16 מנות . מנה אחת מכילה 848 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 44 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 7 שעות ו-30 דקות. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך מיץ תפוזים, סוכר ממתקים, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו Ooey דביק עוגת חמאה, מייפל Ooey-עוגת חמאה דביקה, ו עוגת תפוחים מתובלת Ooey דביק חמאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
לעוגה: מחממים התנור ל 350 מעלות F. גריז שלושה 9 אינץ ' מחבתות אפייה עגולות עם חמאה או ספריי עם ספריי בישול. קמח בנדיבות. לחלופין, אתה יכול לחתוך את עיגולי נייר שעווה או קלף בשורה התחתונה של מחבתות העוגה שלך.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
כדי להכין את העוגה, בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, שמנת החמאה והסוכר במהירות בינונית עד אור ורך, על 5 דקות. הקפד לגרד את הצדדים של הקערה מדי פעם לשלב את כל הסוכר עם החמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קרםקרם
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
3
מוסיפים את הביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. מקציפים את הוניל.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
ביצהביצה
4
בקערה בינונית, לשלב את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מערבבים את תערובת הקמח לתוך תערובת הביצים, לסירוגין עם חלב החמאה, מתחיל ומסתיים בקמח.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאהחלב-חמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
6
מערבבים רק עד incorporated, גירוד הצדדים של הקערה למטה מדי פעם. באמצעות מרית גומי, מערבבים את השמנת החמוצה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
קערהקערה
7
כפית את הבלילה לתוך המחבתות מוכנות להחליק את צמרות. הקש על תחתית המחבתות כדי להיפטר מכל כיסי אוויר בבלילה.
8
אופים עד שקיסם מוכנס למרכז העוגות יוצא נקי, 25 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
9
תן לעוגות להתקרר במחבתות במשך 10 דקות. ואז להסיר אותם מן המחבתות על ידי היפוך. לקרר ביסודיות את העוגות שלך על מדפים תיל לפני ציפוי אותם.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
10
כדי להרכיב את העוגה, מניחים שכבת עוגה אחת על צלחת הגשה, עם הצד התחתון שטוח כלפי מטה.
11
מורחים חצי ממילוי החמאה על פני השטח של העוגה. למעלה עם שכבת עוגה אחרת, הפוך, כך התחתון של העוגה פונה למעלה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
מורחיםמורחים
12
מורחים עם מילוי החמאה הנותר.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
מורחיםמורחים
13
מניחים את שכבת העוגה הנותרת, גם הפוך, על גבי. לכסות ולהקפיא לפחות 1 שעה. בעוד העוגה במקפיא, להכין את הציפוי.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
14
עבור הזיגוג: בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, מניחים את גבינת שמנת, חמאה ווניל להכות על מהירות בינונית 2 דקות עד אור ורך. מקציפים בסוכר של הממתקים, 1/2 כוס בכל פעם, עם המיקסר מוגדר נמוך. אם אתה מוצא את הציפוי רך מדי, פשוט לצנן אותו במשך 10 דקות במקרר לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
גבינת שמנתגבינת שמנת
ציפויציפוי
ונילוניל
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
בלנדרבלנדר
קערהקערה
15
הסר את העוגה מהמקפיא ולהפיץ את הציפוי על גבי הצדדים של העוגה. אחסן את העוגה, מכוסה, במקרר עד שהאורחים מגיעים.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
מורחיםמורחים
16
בחלק העליון של דוד כפול, להמיס את החמאה על מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
דוד כפולדוד כפול
17
הסר מהחום.
18
לטאטא את הסוכר, מיץ תפוזים וביצים עד התערובת חלקה. להחזיר את הדוד הכפול לחום ולבשל, ערבוב עם להקציף כל הזמן, עד התערובת היא עבה מאוד, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוזיםמיץ תפוזים
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
דוד כפולדוד כפול
מקציףמקציף
19
להקציף בגבינת שמנת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
20
הסר מהחום ולתת מגניב במשך 30 דקות.
21
כפית את המילוי לתוך קערה, לכסות עם פלסטיק לעטוף ממש על פני השטח של המילוי כדי למנוע עור להיווצר, צמרמורת לפחות 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה

מרכיבים

12 כפיות אבקת שוםחלב קר, להגשהחלב קר, להגשה1חתיכות טופי הית' בר1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)2961 לב מפאלדי טרי אם אפשרכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן1בצל צהוב בינוני, קצוץסוכר ממתקיםסוכר ממתקים227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חבילת גבינת שמנת, מרוכך וקוביותחבילת גבינת שמנת, מרוכך וקוביות227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חבילת גבינת שמנת, מרוכךחבילת גבינת שמנת, מרוכך3largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)5largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)8281 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרה, ועוד לאבקקמח לכל מטרה, ועוד לאבק1771 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי5321 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי791 לב מפאלדי טרי אם אפשראבקת ג'לטין חמוציותאבקת ג'לטין חמוציות0חתיכות טופי הית' בר(או או רגיל)(או או רגיל)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרמקל חמאה לא מלוחהמקל חמאה לא מלוחה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרמקל חמאה לא מלוחה, מרוכךמקל חמאה לא מלוחה, מרוכך3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרמקלות חמאה ללא מלח, מרוכך, ועוד עבור משומןמקלות חמאה ללא מלח, מרוכך, ועוד עבור משומן12 כפיות אבקת שום(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)1אוראו ממולאים כפולים(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)