Ooey דביק חמאה שכבת עוגה
והוא מספק כ 16 מנות . מנה אחת מכילה 848 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 44 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 7 שעות ו-30 דקות. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך מיץ תפוזים, סוכר ממתקים, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו Ooey דביק עוגת חמאה, מייפל Ooey-עוגת חמאה דביקה, ו עוגת תפוחים מתובלת Ooey דביק חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
לעוגה: מחממים התנור ל 350 מעלות F. גריז שלושה 9 אינץ ' מחבתות אפייה עגולות עם חמאה או ספריי עם ספריי בישול. קמח בנדיבות. לחלופין, אתה יכול לחתוך את עיגולי נייר שעווה או קלף בשורה התחתונה של מחבתות העוגה שלך.
כדי להכין את העוגה, בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, שמנת החמאה והסוכר במהירות בינונית עד אור ורך, על 5 דקות. הקפד לגרד את הצדדים של הקערה מדי פעם לשלב את כל הסוכר עם החמאה.
מוסיפים את הביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. מקציפים את הוניל.
בקערה בינונית, לשלב את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח.
מערבבים את תערובת הקמח לתוך תערובת הביצים, לסירוגין עם חלב החמאה, מתחיל ומסתיים בקמח.
מערבבים רק עד incorporated, גירוד הצדדים של הקערה למטה מדי פעם. באמצעות מרית גומי, מערבבים את השמנת החמוצה.
כפית את הבלילה לתוך המחבתות מוכנות להחליק את צמרות. הקש על תחתית המחבתות כדי להיפטר מכל כיסי אוויר בבלילה.
אופים עד שקיסם מוכנס למרכז העוגות יוצא נקי, 25 עד 30 דקות.
תן לעוגות להתקרר במחבתות במשך 10 דקות. ואז להסיר אותם מן המחבתות על ידי היפוך. לקרר ביסודיות את העוגות שלך על מדפים תיל לפני ציפוי אותם.
כדי להרכיב את העוגה, מניחים שכבת עוגה אחת על צלחת הגשה, עם הצד התחתון שטוח כלפי מטה.
מורחים חצי ממילוי החמאה על פני השטח של העוגה. למעלה עם שכבת עוגה אחרת, הפוך, כך התחתון של העוגה פונה למעלה.
מורחים עם מילוי החמאה הנותר.
מניחים את שכבת העוגה הנותרת, גם הפוך, על גבי. לכסות ולהקפיא לפחות 1 שעה. בעוד העוגה במקפיא, להכין את הציפוי.
עבור הזיגוג: בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, מניחים את גבינת שמנת, חמאה ווניל להכות על מהירות בינונית 2 דקות עד אור ורך. מקציפים בסוכר של הממתקים, 1/2 כוס בכל פעם, עם המיקסר מוגדר נמוך. אם אתה מוצא את הציפוי רך מדי, פשוט לצנן אותו במשך 10 דקות במקרר לפני השימוש.
הסר את העוגה מהמקפיא ולהפיץ את הציפוי על גבי הצדדים של העוגה. אחסן את העוגה, מכוסה, במקרר עד שהאורחים מגיעים.
בחלק העליון של דוד כפול, להמיס את החמאה על מים רותחים.
לטאטא את הסוכר, מיץ תפוזים וביצים עד התערובת חלקה. להחזיר את הדוד הכפול לחום ולבשל, ערבוב עם להקציף כל הזמן, עד התערובת היא עבה מאוד, 15 עד 20 דקות.
הסר מהחום ולתת מגניב במשך 30 דקות.
כפית את המילוי לתוך קערה, לכסות עם פלסטיק לעטוף ממש על פני השטח של המילוי כדי למנוע עור להיווצר, צמרמורת לפחות 4 שעות.