Orecchiette עם כרוב ופירורי לחם הוא pescatarian מנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 21 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 580 קלוריות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך גראנה פדאנו, פלפל, אורקייט, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די טוב. נסו Orecchiette עם כרוב ופירורי לחם, Veggie Orecchiette עם פירורי לחם, ו Orecchiette עם כרובית, פירורי לחם, Pancetta ו Pepitos (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבודה בקבוצות, לבשל כרוב בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רק רך, על4 דקות. באמצעות מלקחיים, להעביר גיליון rimmedbaking; בואו מגניב. לשים בצד סיר עם מים. לסחוט עודף נוזלים מן כרוב; קוצצים עלים דק קוצצים גבעולים; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
כרוב
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
חום 3 כפות שמן במחבת קטנה חום overmedium.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים פירורי לחם ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד תחילת חום, על 4 דקות.