Orecchiette עם נקניק חריף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 719 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 9 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לך עגבניות שרי, גבינת פרמזן, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. נסו נקניק מתובל ברוקולי Orecchiette, Orecchiette חריף עם ברוקולי & נקניק, ו Orecchiette עם ברוקולי Rabe & נקניק פיקנטי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים סיר של מים מלוחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מוסיף את הפסטה ומבשל כמו התווית מפנה. בינתיים, מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
פסטה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים את הנקניק ומבשלים, שוברים אותו בכפית עץ, עד שהוא מתחיל להשחים, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נקניק
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
4
מוסיפים את בצל האביב ומבשלים עד מתרכך, כ -3 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
בצל אביב
5
מוסיפים את השום, פטריות, 1/2 כפית מלח, ופלפל לפי הטעם; מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הפטריות להתחיל חום, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
שום
פלפל
מלח
6
מוסיפים את עגבניות הדובדבן ומבשלים עד שהם מתרככים מעט, כ -3 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שרי
7
שמור 1 כוס מים בישול פסטה, ולאחר מכן לנקז את הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
מים
8
מוסיפים את המרק למחבת ומבשלים, ערבוב, 1 דקה. מערבבים את הפסטה והגבינה, מוסיפים חלק ממי הבישול השמורים כדי לשחרר, במידת הצורך. מתבלים במלח ופלפל. מחלקים בין קערות, רסס עם שמן זית העליון עם יותר גבינה בצל באביב.