Orecchiette עם עגל, צלפים ויין לבן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Orecchiette עם עגל, צלפים ויין לבן. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 712 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם טימין, בצל, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו ארטישוקים צלויים בסיר עם יין לבן וצלפים, פסטה עם טונאן וצלפים ברוטב יין לבן, ו רוטב שאלוט יין לבן עם לימון וצלפים (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה ועמוקה מחממים את שמן הזית.
מוסיפים את הבצל הקצוץ ושום טחון ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד מתרכך, על 5 דקות.
מוסיפים את העגל, מתבלים במלח ופלפל ומעלים את החום לגבוה. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד העגל הוא כבר לא ורוד וכל נוזל התאדה, כ 8 דקות.
מוסיפים את היין הלבן למחבת ומרתיחים על חום גבוה עד כמעט התאדה, על 5 דקות.
מוסיפים את ציר העוף, קורנית, רוזמרין וצלפים ומבשלים מעל חום מתון עד הנוזל מצטמצם בחצי, כ 10 דקות.
בינתיים, לבשל את orecchiette בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד אל דנטה.
מסננים את הפסטה היטב ומוסיפים אותה למחבת יחד עם גבינת פרמזן-רג ' יאנו, פטרוזיליה קצוצה וחמאה. מבשלים מעל חום מתון, ערבוב לעתים קרובות, עד הרוטב הוא עבה ושמנת, 1 עד 2 דקות.
מעבירים לקערות ומגישים מיד.