Orecchiette עם פטה צלוי, פלפלים ונקניק
Orecchiette עם פטה צלוי, פלפלים ונקניק יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 696 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו פלפלים, מלח ופלפל, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: Orecchiette עם נקניק, פלפלים, פטה, Orecchiette עם נקניק ופלפלים קלויים, ו נקניק ו Radicchio Orecchiette עם פלפלים וגבינה Appet.
הוראות
בקערה גדולה, לזרוק את העגבניות עם 7 כפות של שמן זית, מנטה ו 2 כפות של אורגנו; העונה עם מלח ופלפל.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר עד 2 שעות. מחממים את המטגן. צולים את הפלפלים מתחת לטוחן, מסתובבים, עד חרוכים.
העברה לשקית פלסטיק ולתת קיטור במשך 15 דקות. מקלפים את הפלפלים, משליכים את הליבות, הצלעות והזרעים; חותכים את הפלפלים לרצועות 1/4 אינץ'.
מברשת את הפטה עם הנותרים 1 כף שמן, מפזרים פלפל ואת הנותרים 1 1/2 כפיות של אורגנו ו broil עד הזהב משני הצדדים.
לצלות את הנקניקיות, מפנה, עד מבושל דרך.
העברה ללוח חיתוך לכסות בנייר כסף.
מבשלים את הפסטה בקומקום של מים מלוחים רותחים עד אל דנטה.
מסננים היטב, הזמנה 1 כוס מי הבישול.
מוסיפים את הפסטה לעגבניות; מוסיפים את רצועות הפלפל. פורסים את הנקניק, פורסים את הפטה וזורקים את שניהם עם הפסטה; מוסיפים חלק ממי הבישול אם הפסטה נראית יבשה. מתבלים במלח ופלפל ומגישים מיד.
המלצת יין: פינו גרי ארומטי