Paletas de Coco Fresco
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Paletas דה קוקו פרסקו. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 10 . מנה אחת מכילה 126 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. לכו לחנות ותביאו קינמון מקסיקני, ליקר קוקוס, קוקוס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: Paletas De Aguacate Y Coco (קרטיבים אבוקדו וקוקוס), קרטיבים קוקוס בסגנון קולומביאני (Paletas de Coco), ו Paletas de Coco con Bocadillo (קוקוס וממרח גויאבה קרטיבים).
הוראות
מניחים את הקוקוס על מגבת עם העיניים מופנות כלפי מעלה. פירס כל עין עם מברג או דוקרן קרח, ולאחר מכן לרוקן את מי הקוקוס. (מסננים אותו ושומרים לשימוש אחר, או ליהנות ממנו בכוחות עצמו כמשקה קר.) לצאת כמה שיותר נוזלי ככל האפשר על ידי הפיכת הקוקוס במהופך ומנענע אותו.
שים את הקוקוס על תבנית אפייה מעוטרת ואופים עד שהוא מתחיל להיסדק, 30 עד 40 דקות.
הסר מהתנור ולתת לשבת עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
שים את הקוקוס על מגבת ולהשתמש בקצה התחתון (nonsharp) של סכין או פטיש להקיש עליו מסביב ולעזור לך לפצח אותו פתוח.
הסר את הקליפה החומה החיצונית עם הידיים, ולאחר מכן השתמש בסכין קילוף כדי להסיר את העור החום הדק.
חותכים את הקוקוס הנקי לחתיכות וגורפים אותו באמצעות פומפיה יד או מעבד מזון. אם אתם רוצים סרטים של קוקוס בתוך הפאלטות, השתמשו בקולף ירקות כדי לחתוך כמה רצועות דקות של הקוקוס הקלוי לפני שתגרסו אותו.
מניחים את הרצועות בקערה ולזרוק עם המלח. עבודה בקבוצות, למזג את הקוקוס עם המים החמים עד חלקה ככל האפשר, ולאחר מכן לסנן דרך מסננת או מסננת מצופה בכותנה. לסחוט את הגבינה כדי לחלץ כמה שיותר מיץ ככל האפשר, ולהשליך כל שאריות קוקוס.
שים את הנוזל המתוח בסיר גדול, ולאחר מכן מערבבים בחלב, סוכר וקינמון, ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני. מנמיכים את החום ומבשלים, ערבוב מדי פעם, במשך 15 דקות. זכור כי המתיקות תפחת כמו התערובת מתקררת, לטעום ולהוסיף סוכר יותר אם אתה רוצה.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר, ואז לסנן דרך מסננת בסדר רשת. מערבבים ברום.
אם באמצעות תבניות קונבנציונליות, לחלק את התערובת בין התבניות, הצמד על המכסה, להקפיא עד מוצק, על 5 שעות. (אם יצרת סרטים של קוקוס, להוסיף אותם לתבניות לפני הוספת הנוזל.) אם באמצעות משקפיים או תבניות לא קונבנציונליות אחרות, להקפיא עד pops מתחילים להגדיר (1 1 1/2 עד 2 שעות), ולאחר מכן להכניס את המקלות להקפיא עד מוצק, 4 עד 5 שעות. אם משתמשים במכונת קרח מיידית, בצע את ההוראות של היצרן.
Reprinted עם רשות מ Paletas, מתכונים אותנטיים עבור קרח מקסיקני פופס, קרח מגולח, & Aguas Frescas, זכויות יוצרים © 201