Panettone עם פירות מסוכרים
צריך לחם צמחוני? Panettone עם פירות מסוכרים יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 507 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חלב, דבש, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: עוגיות פירות מסוכרים, מגש פירות מסוכרים, ו צ'אטני פירות מסוכרים.
הוראות
בקערה של מיקסר עומד מצויד וו בצק, לשלב 1/3 כוס מים חמים (105°f עד 46°) וסוכר. מערבבים בשמרים.
בואו לעמוד עד שמרים מתמוסס, על 5 דקות.
מוסיפים קמח ומערבבים במהירות נמוכה עד חלקה, על 2 דקות. מכסים את הקערה בניילון נצמד.
בואו לעלות במקום חם, ללא טיוטה עד שילש נפח, על 3 שעות. (ניתן לעשות 5 ימים קדימה. מערבבים למטה starter, כיסוי וצינה. להביא לטמפרטורת החדר לפני השימוש.)
בקערה קטנה, מערבבים יחד 1/4 כוס מים חמים (105°f עד 46°) ושמרים.
בואו לעמוד עד שמרים מתמוסס, על 5 דקות. לצרף קערה המכילה ביגה למיקסר עומד מצויד וו בצק, לשפוך בתערובת שמרים, ומערבבים במהירות נמוכה עד בשילוב, על 2 דקות.
מוסיפים חלמונים ביצה, סוכר וקמח ומערבבים במהירות בינונית עד מבריק וחלק, כ 5 דקות. מכסים את הקערה בניילון נצמד.
בואו לעלות במקום חם, ללא טיוטה עד שילש נפח, על 3 שעות.
לצרף קערה המכילה בצק למיקסר עומד מצויד וו בצק ולהוסיף קמח, חלמונים, חלב, דבש, 1/4 כוס סוכר, ו 10 כפות חמאה.
מערבבים במהירות בינונית עד מעורבב, כ 3 דקות, ולאחר מכן מוסיפים מלח, וניל, וסוכר הנותרים.
מערבבים במהירות בינונית עד מעורבב היטב, על 5 דקות יותר.
עם הפעלת מערבל, להוסיף הנותרים 10 כפות חמאה, 1 כף בזמן. (הבצק יהפוך חלק ומבריק ויתרחק מצדי הקערה.)
מוסיפים פירות מסוכרים וצימוקים ומערבבים עד מעורבב, על 1 דקה. טופס בצק לכדור ולהעביר לקערה גדולה. מכסים במגבת מטבח נקייה ולתת לעלות במקום חם, ללא טיוטה עד הוכפל נפח, על 3 שעות.
מחממים תנור ל 177°. חמאה 2 (8 אינץ') או 8 (3 1/2 אינץ') תבניות panettone נייר. Punch למטה בצק, ואז להפוך על משטח עבודה. מחלקים את הבצק ל 2 חתיכות וליצור כל כדור. (אם משתמשים בתבניות קטנות, מחלקים את הבצק ל -8 כדורים קטנים.)
מקום 1 כדור בכל עובש. מכסים במגבת מטבח נקייה ומניחים להתרומם במקום חם, ללא טיוטה עד שהבצק עלה מעבר לשוליים ולקפיצים בחזרה כאשר דקרו, בערך 1 שעה.
אופים עד חום זהוב, על 45 עד 50 דקות. כדי להתקרר, מקל שיפודים 2 דרך הבסיס של כל עובש ולהשהות את הלחם במהופך על ידי מנוחה שיפודים על 2 מכולות גבוהות יותר לחם. (זה עוזר לשמור על הלחם מפני דפלציה במהלך הקירור.)
כאשר כיכרות הם מגניבים, לעטוף היטב בניילון נצמד, ואז בנייר קלף או רקמה. אחסן בטמפרטורת החדר.