Panko-צלעות חזיר בפירורי לחם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צלעות חזיר Panko-בפירורי לחם. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 55 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 603 קלוריות. אם יש לכם פירורי לחם יפניים, מרווה, צלעות חזיר עבות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: צלעות חזיר מצופות פנקו, פריך צלעות חזיר Panko, ו צלעות חזיר בפירורי לחם.
הוראות
מקציפים קלות את הביצה בקערה רדודה. על צלחת, לזרוק את panko עם פרמזן, מרווה, 1/2 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל. מתבלים את צלעות החזיר במלח ופלפל. לטבול את הצלעות בביצה ולאחר מכן לחץ אותם לתוך פירורים מתובלים למעיל.
במחבת nonstick גדול, לחמם את שמן הזית עד מנצנץ.
מוסיפים את הצלעות ומטגנים על חום מתון, הופכים מדי פעם, עד חום זהוב מבושל דרך, כ 10 דקות.
תעביר את הצלעות לצלחות ותגיש.