קציצות הודו וסלט פרמזן
סלט קציצות הודו ופרמזן יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 442 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם ירקות סלט תינוק, מלח, חומץ יין אדום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכונים דומים: קציצת עוף מצופה פרמזן קלה, טאקו Cutlet טורקיה עם Manchamanteles, ו קציצות הודו עם רוטב דובדבן טארט.
הוראות
לטאטא יחד חומץ, שאלוט, סוכר, חרדל, מלח ופלפל, ולאחר מכן להוסיף 1/2 כוס שמן בזרם, לטאטא עד emulsified.
שים את טורקיה בתבנית אפייה רדודה גדולה ויוצקים 1/4 כוס ויניגרט על זה, פונה מעיל. להשרות בטמפרטורת החדר, פונה מדי פעם, 10 דקות.
הסר מן המרינדה יבש pat (להשליך מרינדה בשימוש).
חום 1 כף שמן במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד רק עישון, ואז לטגן חצי קציצות (ללא צפיפות), מתהפך פעם אחת, עד השחמה ורק מבושל דרך, על 4 דקות בסך הכל.
העברה מבושלת ללוח חיתוך ולשמור חם, מכוסה באופן רופף בנייר כסף. מבשלים קציצות שנותרו בשמן כף הנותרים באותו אופן.
פרוסת cutlets לאורך התבואה לרצועות 1/2 אינץ ' רחב.
לזרוק ירקות עם כמה ויניגרט הנותרים ומיצים שנצברו על קרש חיתוך עד מצופה היטב. מחלקים ירקות בין 4 צלחות העליון עם רצועות טורקיה שבבי גבינה.
* אם cutlets שלך הם יותר מ 1/4 אינץ 'עבה, לשים כל cutlet בין 2 יריעות פלסטיק לעטוף בעדינות פאונד עם צד שטוח של מפצח בשר או עם סיכה מתגלגל עד 1/4 אינץ' עבה.