אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
במחבת אפייה רדודה גדולה לשפשף תפוחי אדמה עם 2 כפות שמן ועונה עם פלפל ומלח.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מוסיפים שום, רוזמרין, טימין ותפוחי אדמה צלויים באמצע התנור, רועד מחבת מדי פעם, עד שהם מכרז אבל עדיין לשמור על צורתם, על 30 דקות (תלוי בגודל של תפוחי אדמה).
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4
הפחת את הטמפרטורה ל-350 ° F.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
צווארי עוף
1 תפוז, גרידה
2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מקלפים שום צלוי.
6
מסננים ארטישוקים גזומים וטפיחה יבשה. חצאי ארטישוק רבעים לאורכם. במחבת גדולה עמוקה לא מקל חם הנותרים 4 כפות שמן על חום נמוך בינוני לבשל ארטישוקים עם שום, ערבוב לעתים קרובות, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
7
מוסיפים פלפל ומלח לפי הטעם ומרק 1 כוס או מים ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד ארטישוק רך ורוב הנוזל מתאדה, כ -15 דקות. (אם ארטישוק עדיין לא רך, להוסיף מים נוספים או מרק ולהמשיך לבשל באותו אופן.)
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
1 תפוז, גרידה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מוסיפים ארטישוק ושום לתפוחי אדמה ומחציתים תפוחי אדמה גדולים יותר.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
8 (U-12) שרימפס
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
9
מחממים ירקות באמצע התנור עד רק מחומם דרך, כ -10 דקות. בעוד ירקות הם חימום, קוצצים עשבי תיבול הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 תפוז, גרידה
10
מוסיפים עשבי תיבול קצוצים, שלושה רבעים גרמולטה, ופלפל ומלח לפי הטעם ולזרוק לשלב היטב.