קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

Paupiette de Saumon au Crabe

Paupiette de Saumon au Crabe
Paupiette דה Saumon au Crabe עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 482 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן כל אחד. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו קרם, סרטן, ורמוט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. , שהוא מוצק. נסו Crabe Beninoise, Soufflé Au Crabe, ו קרם d ' argenteuil Au Crabe (מרק אספרגוס W / Crab-צרפת) (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקצץ ולהשליך את קצה הגבעול ואת הדף ירוק קשה כרישה; לחתוך כרישה במחצית לאורכו ולהחזיק כל חצי תחת מים זורמים קרים, הפרדת שכבות כדי לשטוף היטב, ולאחר מכן דק פרוסה. במחבת 10 עד 12 אינץ ' ללא מקל עמיד לטיגון מעל חום בינוני, להמיס 1 כף חמאה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים כרישה ומערבבים לעתים קרובות עד צולע, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
3
מעבירים לקערה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
למיין את הסרטן ולזרוק את כל פיסות של קליפה.
מרכיבים שתצטרך
סרטןסרטן
5
מוסיפים 2 כפות חמאה למחבת; כאשר נמס, מוסיפים סרטן ומערבבים לעתים קרובות רק עד חם, 1 עד 2 דקות. תדחפי לצד אחד של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
סרטןסרטן
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
בינתיים, לשטוף סלמון יבש לטפוח. החזקת סכין חדה בזווית 45, לחתוך בשר לרוחב את העור לפרוסות 1/8-עד 1/4 אינץ ' עבה; אתה צריך בערך 12 (ראה הערות). אחד בכל פעם, להניח פרוסות שטוחות כפית על 1 כף סרטן חם על קצה רחב. החל בקצה הזה, מגלגלים סלמון בחוזקה סביב סרטן ומקום, תופרים למטה, במחבת.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
סרטןסרטן
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
7
יוצקים ורמוט סביב לחמניות.
מרכיבים שתצטרך
ורמוטורמוט
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
8
מעבירים מחבת עם לחמניות סלמון לתנור רגיל או הסעה ואופים עד שהדגים אטומים אך עדיין לחים-למראה במרכז החלק העבה ביותר (לחתוך לבדיקה), 12 עד 15 דקות. עם כפית מחוררת, להעביר לחמניות סלמון לצלחות, לכסות באופן רופף עם נייר או לעטוף פלסטיק, ולתת לעמוד במקום חם.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיפים שמנת וכרישה שמורות למחבת ומרתיחים על חום גבוה עד שהנוזל מתעבה מעט ומצטמצם לכ -1 1/3 כוסות, 8 עד 9 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. רוטב כפית באותה מידה סביב לחמניות סלמון ומקשטים עם עירית ופלחי לימון אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
טריז לימוןטריז לימון
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הן אפשרויות נהדרות עבור רכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פולי ג ' ונסון Carneros שרדונה. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.