תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Perciatelli עם בולונז. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1899 קלוריות, 91 גר' של חלבון, ו 69 גרם שומן. מתכון זה מ Foodnetwork יש 59 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-35 דקות. אם יש לכם מלח ופלפל, סטייק חצאית טחון, עלי טימין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו פרסיטלי עם קישואים ופירורי לחם, לה סירק פרסיאטלי עם פלפלים וחצילים, ו פרסיאטלי עם עגבניות קלויות וחצילים (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בתוך תבשיל יצוק או תנור הולנדי גדול מעל חום בינוני, לחמם קצת שמן זית ולאחר מכן להוסיף את pancetta, פורצ ' יני, שום, בצל וגזר. הם צריכים לבשל איטי וחום קל, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
גב שומן חזיר
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
3
בעוד תבשיל גדול מעל חום בינוני, חום את הבשר לאט בשמן זית עד שהוא צבע חום אפילו נחמד. תהליך זה צריך לקחת בערך 30 דקות ואת התערובת צריך להיות עורר לעתים קרובות, כך שזה לא מקל. מלח ופלפל בנדיבות. לאחר מכן להוסיף את רסק עגבניות לטגן במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
סטייקים של ניו יורק
מים כדי לאפשר
4
כאשר סיים, deglaze הסיר עם הירקות על ידי הוספת 1 כוס היין האדום. לאחר מכן, להוסיף את הירקות ואת pancetta לסיר עם הבשר. לאחר מכן להוסיף את היין האדום שנותר כדי deglaze את הסיר. גרדו את כל החלקים שעשויים להצטבר ולצמצם בחצי, כ-10 דקות. לאחר מכן מוסיפים את ציר העוף, חלב, עגבניות מרוסקות וקליפות גבינה ומבשלים בעדינות רבה במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
(הוציאו כבד וצוואר)
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מים כדי לאפשר
לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
הסר את קליפות הגבינה ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
6
תן לרוטב לשבת ולהתקרר לפני השימוש; זה אפילו טוב יותר למחרת! סיים את הרוטב עם בזיליקום וקורנית.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
7
מרתיחים 2 גלונים של מים מלוחים ומוסיפים את פסטה perciatelli. לבשל עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
8
מסננים את כל אבל 1/2 כוס מים הנחה של הפסטה ולשים את הפסטה ישירות לתוך הסיר של רוטב בולונז. מבשלים במשך 2 דקות כדי לשלב את הרוטב לתוך הפסטה, הוספת מי פסטה שמורות לפי הצורך. לסיים עם הפקורינו רומנו הקרקע, בזיליקום קרוע טפטוף של שמן זית כתית על גבי. בתיאבון!