קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות63
מגזין

Perciatelli עם בולונז

Perciatelli עם בולונז
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Perciatelli עם בולונז. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1899 קלוריות, 91 גר' של חלבון, ו 69 גרם שומן. מתכון זה מ Foodnetwork יש 59 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-35 דקות. אם יש לכם מלח ופלפל, סטייק חצאית טחון, עלי טימין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו פרסיטלי עם קישואים ופירורי לחם, לה סירק פרסיאטלי עם פלפלים וחצילים, ו פרסיאטלי עם עגבניות קלויות וחצילים (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בתוך תבשיל יצוק או תנור הולנדי גדול מעל חום בינוני, לחמם קצת שמן זית ולאחר מכן להוסיף את pancetta, פורצ ' יני, שום, בצל וגזר. הם צריכים לבשל איטי וחום קל, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
3
בעוד תבשיל גדול מעל חום בינוני, חום את הבשר לאט בשמן זית עד שהוא צבע חום אפילו נחמד. תהליך זה צריך לקחת בערך 30 דקות ואת התערובת צריך להיות עורר לעתים קרובות, כך שזה לא מקל. מלח ופלפל בנדיבות. לאחר מכן להוסיף את רסק עגבניות לטגן במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
כאשר סיים, deglaze הסיר עם הירקות על ידי הוספת 1 כוס היין האדום. לאחר מכן, להוסיף את הירקות ואת pancetta לסיר עם הבשר. לאחר מכן להוסיף את היין האדום שנותר כדי deglaze את הסיר. גרדו את כל החלקים שעשויים להצטבר ולצמצם בחצי, כ-10 דקות. לאחר מכן מוסיפים את ציר העוף, חלב, עגבניות מרוסקות וקליפות גבינה ומבשלים בעדינות רבה במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
הסר את קליפות הגבינה ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
6
תן לרוטב לשבת ולהתקרר לפני השימוש; זה אפילו טוב יותר למחרת! סיים את הרוטב עם בזיליקום וקורנית.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
7
מרתיחים 2 גלונים של מים מלוחים ומוסיפים את פסטה perciatelli. לבשל עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
8
מסננים את כל אבל 1/2 כוס מים הנחה של הפסטה ולשים את הפסטה ישירות לתוך הסיר של רוטב בולונז. מבשלים במשך 2 דקות כדי לשלב את הרוטב לתוך הפסטה, הוספת מי פסטה שמורות לפי הצורך. לסיים עם הפקורינו רומנו הקרקע, בזיליקום קרוע טפטוף של שמן זית כתית על גבי. בתיאבון!
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
בולונזבולונז
פקורינו רומנופקורינו רומנו
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר

מרכיבים

794דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גדול יכול סן מרזנו עגבניות מרוסקותגדול יכול סן מרזנו עגבניות מרוסקות1כף. חומץ ביין אדוםגזר, קצוץ דקגזר, קצוץ דק1גבעול סלרי, קצוץ דקגבעול סלרי, קצוץ דק4731 לב מפאלדי טרי אם אפשר(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרפורצ'יני מיובש, ספוג, סחוט וקצוץ בסדרפורצ'יני מיובש, ספוג, סחוט וקצוץ בסדר2חתיכות טופי הית' ברבזיליקום טרי טחון, בתוספת עלים קרועים לקישוטבזיליקום טרי טחון, בתוספת עלים קרועים לקישוט2חתיכות טופי הית' ברעלי טימין טריים, טחוניםעלי טימין טריים, טחונים4ציפורןשום, טחון דקשום, טחון דק454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חזיר טחוןחזיר טחון2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרבננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'4שרימפס וורידיםשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1( חצילים)בצל, קצוץ דקבצל, קצוץ דק113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פנצ'טה, טחוןפנצ'טה, טחון907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פסטה יבש perciatelliפסטה יבש perciatelli2largesחטיפי גבינה מפרמזן או פקורינו רומאנו (בערך 1/2 כוס בסך הכל בגושים גדולים)חטיפי גבינה מפרמזן או פקורינו רומאנו (בערך 1/2 כוס בסך הכל בגושים גדולים)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פקורינו רומנו טחוןגבינת פקורינו רומנו טחון4731 לב מפאלדי טרי אם אפשראבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה4שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.סטייק חצאית טחוןסטייק חצאית טחון43 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה