תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Perciatelli עם בולונז. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1899 קלוריות, 91 גר' של חלבון, ו 69 גרם שומן. מתכון זה מ Foodnetwork יש 59 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-35 דקות. אם יש לכם מלח ופלפל, סטייק חצאית טחון, עלי טימין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו פרסיטלי עם קישואים ופירורי לחם, לה סירק פרסיאטלי עם פלפלים וחצילים, ו פרסיאטלי עם עגבניות קלויות וחצילים (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בתוך תבשיל יצוק או תנור הולנדי גדול מעל חום בינוני, לחמם קצת שמן זית ולאחר מכן להוסיף את pancetta, פורצ ' יני, שום, בצל וגזר. הם צריכים לבשל איטי וחום קל, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 בצלים אדומים קצוצים
קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועים
3
בעוד תבשיל גדול מעל חום בינוני, חום את הבשר לאט בשמן זית עד שהוא צבע חום אפילו נחמד. תהליך זה צריך לקחת בערך 30 דקות ואת התערובת צריך להיות עורר לעתים קרובות, כך שזה לא מקל. מלח ופלפל בנדיבות. לאחר מכן להוסיף את רסק עגבניות לטגן במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כאשר סיים, deglaze הסיר עם הירקות על ידי הוספת 1 כוס היין האדום. לאחר מכן, להוסיף את הירקות ואת pancetta לסיר עם הבשר. לאחר מכן להוסיף את היין האדום שנותר כדי deglaze את הסיר. גרדו את כל החלקים שעשויים להצטבר ולצמצם בחצי, כ-10 דקות. לאחר מכן מוסיפים את ציר העוף, חלב, עגבניות מרוסקות וקליפות גבינה ומבשלים בעדינות רבה במשך 2 שעות.
תן לרוטב לשבת ולהתקרר לפני השימוש; זה אפילו טוב יותר למחרת! סיים את הרוטב עם בזיליקום וקורנית.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 כוסות שיני שום
7
מרתיחים 2 גלונים של מים מלוחים ומוסיפים את פסטה perciatelli. לבשל עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
רצועת קליפת לימון אחת
8
מסננים את כל אבל 1/2 כוס מים הנחה של הפסטה ולשים את הפסטה ישירות לתוך הסיר של רוטב בולונז. מבשלים במשך 2 דקות כדי לשלב את הרוטב לתוך הפסטה, הוספת מי פסטה שמורות לפי הצורך. לסיים עם הפקורינו רומנו הקרקע, בזיליקום קרוע טפטוף של שמן זית כתית על גבי. בתיאבון!