קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

Pesto alla Genovese

Pesto alla Genovese
אם יש לך שמן זית, חמאה, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לינגוויני alla Genovese, מתכון ג'נובזה פסטו, ו Fettucine Al Pesto Genovese (מתכונים דומים).

הוראות

1
במעבד מזון, לשלב שיני שום, עלי בזיליקום טריים, רומנו מגורד טרי או גבינת פרמזן, שמן זית כתית אקסטרה, חמאה או מרגרינה; מערבולת עד חלקה, גירוד הצדדים מיכל לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
10 צ'ילי סרנו, גבעול, קצוץ גס10 צ'ילי סרנו, גבעול, קצוץ גס
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
2
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב