PHILADELPHIA® עוגת גבינה קפוצ'ינו ניו יורק
מנה אחת מכילה 194 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-35 מנות. אם יש לך חמאה, מקסוול האוס קפה נמס, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-35 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: PHILADELPHIA® עוגת גבינה נגד פחמימות בסגנון ניו יורק, PHILADELPHIA הטרופי עוגת גבינה, ו PHILADELPHIA® 3-STEP® CrÃme BrÃ"lã©E עוגת גבינה.
הוראות
מחממים תנור ל 177° אם משתמשים במחבת קפיץ 9 אינץ 'כסף (או ל325 אם משתמשים במחבת קפיץ 9 אינץ' כהה nonstick).
מערבבים פירורים, 3 כף. סוכר וחמאה; לחץ בחוזקה על תחתית המחבת.
מקציפים גבינת שמנת, 1 כוס סוכר, קמח ווניל בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד מעורבב היטב.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, ערבוב על מהירות נמוכה לאחר כל תוספת רק עד מעורבב.
מוסיפים שמנת חמוצה; מערבבים היטב. מערבבים גרגרי קפה נמס לתוך ליקר עד מומס. להתמזג לתוך הבלילה.
אופים 1 שעה ו 5 דקות. עד 1 שעה ו 10 דקות. או עד שהמרכז כמעט מוכן. הפעל סכין או מרית מתכת סביב שפת המחבת כדי לשחרר את העוגה; מגניב לפני הסרת שפת המחבת. מקררים 4 שעות או לילה. חנות שאריות עוגת גבינה במקרר.