קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות6
סוגי מאכליםלחם
מגזין

Piadina Romagnola (לחם איטלקי שטוח)

Piadina Romagnola (לחם איטלקי שטוח)
Piadina Romagnola (לחם שטוח איטלקי) עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 217 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. אתה מקבל לחם שמגיש 12. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. . 49 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח, ביצה לבנה, מרגרינה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: לחם איטלקי שטוח פיקנטי, פיאדינה (כריכי לחם שטוח איטלקיים), ו לחם שטוח איטלקי (Piadina) עם Fontinan ו Prosciutto.

הוראות

1
מערבבים את החלב, המרגרינה, ויוגורט יחד בקערה.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מערבבים את הקמח, מלח, אבקת אפייה, וחלבון ביצה בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
יוצקים את תערובת החלב לתערובת הקמח ומעבדים את התערובת יחד עם הידיים עד שהבצק נפרד מצדי הקערה, מוסיפים קמח או מים לפי הצורך כדי לקבל את העקביות הנכונה, שלא תהיה דביקה או יבשה. לכסות עם מטלית לחה ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות; לחלק ל 12 חתיכות להתגלגל לתוך כדורים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
רול ולמתוח כל כדור לכ 1/8 אינץ 'עבה 8 אינץ' בקוטר.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
שמן קל מחבת ברזל יצוק ומניחים מעל חום בינוני-נמוך. מבשלים את הבצק במחבת החמה עד שהוא מתחיל להגדיר, 1 עד 2 דקות לכל צד. לנקב את הבצק במזלג 3 עד 4 פעמים בזמן שהוא מבשל. לעטוף את החלקים המוגמרים במגבת עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף