קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות6
סוגי מאכליםלחם
מגזין

Piadina Romagnola (לחם איטלקי שטוח)

Piadina Romagnola (לחם איטלקי שטוח)
Piadina Romagnola (לחם שטוח איטלקי) עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 217 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. אתה מקבל לחם שמגיש 12. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. . 49 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח, ביצה לבנה, מרגרינה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: לחם איטלקי שטוח פיקנטי, פיאדינה (כריכי לחם שטוח איטלקיים), ו לחם שטוח איטלקי (Piadina) עם Fontinan ו Prosciutto.

הוראות

1
מערבבים את החלב, המרגרינה, ויוגורט יחד בקערה.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מערבבים את הקמח, מלח, אבקת אפייה, וחלבון ביצה בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
יוצקים את תערובת החלב לתערובת הקמח ומעבדים את התערובת יחד עם הידיים עד שהבצק נפרד מצדי הקערה, מוסיפים קמח או מים לפי הצורך כדי לקבל את העקביות הנכונה, שלא תהיה דביקה או יבשה. לכסות עם מטלית לחה ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות; לחלק ל 12 חתיכות להתגלגל לתוך כדורים.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
רול ולמתוח כל כדור לכ 1/8 אינץ 'עבה 8 אינץ' בקוטר.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
שמן קל מחבת ברזל יצוק ומניחים מעל חום בינוני-נמוך. מבשלים את הבצק במחבת החמה עד שהוא מתחיל להגדיר, 1 עד 2 דקות לכל צד. לנקב את הבצק במזלג 3 עד 4 פעמים בזמן שהוא מבשל. לעטוף את החלקים המוגמרים במגבת עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'