Pierogi עם כרוב בקארי
Pierogi עם כרוב קארי יכול להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 271 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. אם יש לך יוגורט יווני, פפריקה, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו תפוחי אדמה פירוגי עם כרוב מוקפץ ותפוחים, פירוגי עם מילוי כרוב וחמאה מבהירה, ו Faux Pierogi מעל כרוב ותפוחי אדמה אובריאן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
מערבבים את היוגורט, בצל ירוק, מיץ ליים ו 3 כפות מים בקערה קטנה; העונה עם מלח. מקררים עד שמוכנים להגיש.
שלב 2 כפות חמאה עם פפריקה בקערה גדולה בטוחה במיקרוגל; מיקרוגל עד החמאה נמסה, על 30 שניות.
הוסף את pierogi הקפוא ולזרוק למעיל.
מורחים את pierogi על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף, להעביר לתנור ואופים, מרפרף באמצע, עד הזהב, 20 עד 25 דקות.
בינתיים, להמיס את הנותרים 2 כפות חמאה בסיר רחב על אש בינונית גבוהה.
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב, עד חום זהוב, על 8 דקות.
מוסיפים את הכרוב, אבקת קארי, 3/4 כפית מלח והתזה של מים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הכרוב הוא רך, על 12 דקות. (
הוסף עוד התזה של מים, במידת צורך.) מתבלים במלח.
מחלקים את הכרוב ואת pierogi בין צלחות; לשרת עם רוטב יוגורט.