Poppadums עם בצל צ'ילה-ממוסמר מטבל רימון אבוקדו מ' בישול הודי נפרש יכול להיות רק הודי מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 355 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 30 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו עד 3 צ'ילי סראנו, עגבניות, עלי כוסברה בתקיפות גבעולים רכים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות במחיר סביר עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. מתכונים דומים: קארי עוף אולטימטיבי (Tamatar Murghi) מ ' בישול הודי נפרש, תירס מתוק עם קוקוס קלוי (Thénga Makkaí) מ ' בישול הודי נפרש, ו אפונים מפוצלים צהובים מעושנים (Tamatar Chana Dal) מ ' בישול הודי נפרש.
הוראות
1
אם אתה משתמש תנור גז, להגדיר את הלהבה של מבער בינוני גבוה. מחזיק 1 poppadum עם זוג מלקחיים, להעיף אותו הלוך ושוב על הלהבה הפתוחה עד בליטות להתחיל להופיע על פני השטח ואת poppadum הופך חום בהיר, 1 עד 2 דקות. זכור להעביר את המלקחיים כדי טוסט החלק בתחילה מכוסה על ידי אותם. חזור עם שאר הפופדומים. שים אותם בצד כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
2
אם אתה משתמש תנור חשמלי, צליה היא אופציה נהדרת.
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
3
מניחים מתלה קרוב ככל האפשר אל אלמנט החימום, ולחמם מראש את broiler גבוה. טוסט poppadums עד בליטות להופיע על פני השטח והם הופכים חום בהיר, 1 עד 2 דקות. אין צורך להפוך אותם. שים אותם בצד כדי להתקרר. Poppadums מיקרוגל על כוח גבוה במשך 30 שניות עד 1 דקה היא גם אופציה. הפופדומים יהפכו פריכים ופריכים ככל שיתקררו. אתה יכול לאחסן אותם שקיות zip העליון פלסטיק אטום בטמפרטורת החדר עד 2 שבועות (אבל אני בטוח שהם ייעלמו הרבה לפני זה).
מרכיבים שתצטרך
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
4
כדי להרכיב את הבצל ממוסמר צ 'ילה, לשלב את הבצל, עגבניות, כוסברה, וצ' ילי בקערה בגודל בינוני. ממש לפני ההגשה, מוסיפים את המלח. המלחת "סלסה" קדימה ולתת לו לשבת במשך זמן מה תוצאות בבריכה של נוזל בתחתית הקערה, תוצאה לא רצויה שתהפוך את poppadums רטוב.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
כדי להפוך את מטבל רימון אבוקדו, לחמם מחבת קטנה על חום בינוני גבוה. לאחר המחבת הוא חם (כאשר אתה מחזיק את כף היד קרוב לתחתית המחבת אתה תרגיש את החום), בדרך כלל אחרי 2 עד 4 דקות, להוסיף את זרעי כוסברה וכמון וטוסט אותם, רועד את המחבת כל כמה שניות, עד שהם מתחילים crackle ולהפוך חום אדמדם והניחוח הוא ריחני מאוד עם נימים הדרים, על 1 דקה. מיד להעביר את הזרעים לקערה קטנה חסינת חום או צלחת להתקרר. לאחר קרירות, מניחים את זרעי כוסברה וכמון במטחנת תבלינים (אתה יכול גם להשתמש במטחנת קפה) וטוחנים את התערובת לעקביות של פלפל שחור טחון דק.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
רימון
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
1/2 קילו חזה הודו
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
למריחה על טוסט אם רוצים
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מניחים את הכוסברה, מיץ ליים, מלח, בצל, שום וצ ' ילי בקערה של מעבד מזון, באמצעות פעולה פועמת, לרכך את התערובת.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
צרור תרד טרי (בערך
בשר טחון
20 פרוסות זוקיני דקות
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
לתת למעבד לרוץ כל הזמן תיצור רסק עבה לא רצוי, מלא נוזל.
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
מעבירים את המטבל לקערה יפה. אם אתם מתכננים לשרת את מטבל אבוקדו מאוחר יותר, לחץ על חתיכת פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח של לטבול, לוודא שאין בועות אוויר בין לעטוף את פני השטח (זה מאט את לטבול מחמצון ולהפוך קצת שחור). אתה יכול לאחסן את המטבל במקרר עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 קילו חזה הודו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
11
כדי לשרת, אם אתה עושה את הבצל ממוסמר, מקום 6 poppadums על מגש יפה גדול. באופן שווה לחלק את ציפוי הבצל ביניהם, להפיץ אותו על פני השטח של כל אחד. אם אתה מכין את המטבל, הנח את הפופדומים בסל בד מצופה עם המטבל לצד.
הודי עובד ממש טוב עם Gruener Veltliner, ריזלינג, נוצץ רוזה. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. Aichenberg פרימיום גרונר Veltliner עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.