Quesadilla פטריות (Quesadilla de Champiñones)
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו גבינת מוצרלה, שמן זית, פטריות פורטובלו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו Quesadilla שאריות חג ההודיה (3-גבינה טורקיה חמוציות & קווסאדייה מרווה), Quesadilla paran el Desayuno (Quesadilla ארוחת בוקר), ו Quesadilla אגס (Quesadilla de Pera) (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת רוטב בינונית מחממים את שמן הזית על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את הבצלים והשום. מבשלים כ 5 דקות או עד הבצלים שקופים.
מוסיפים את הפטריות, קורנית, מלח ופלפל ומבשלים כ 7 דקות יותר.על משטח עבודה, להפיץ 4 של טורטיות.
מפזרים גבינת מונטריי ג ' ק על החלק התחתון של כל טורטייה. כפית באופן שווה את תערובת פטריות על גבי הגבינה, ואז העליון עם פרובולונה גבינת מוצרלה. למעלה עם טורטייה אחרת.
מחממים מחבת nonstick גדולה עם ספריי בישול על חום בינוני. בזהירות למקם 1 קסדייה במחבת ומבשלים 2 דקות. באמצעות מרית, בעדינות להפוך את הקסדייה לבשל 2 דקות נוספות עד השחמה קלות גבינה מותכת. חזור עם הקסדייה השנייה.