Rasam עלה זנגביל וקארי
מתכון זנגביל וקארי עלה Rasam מוכן תוך כ 45 דקות,. והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן וטבעוני אפשרות לאוהבי אוכל הודי. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 368 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 28 גרם שומן. אם יש לכם מלח, שמן צמחי, דבק תמרינדי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: Milagu Rasam – Pepper Rasam / Rasam דרום הודי מהיר s, כיצד להפוך את horsegram rasam / Kollu Rasam / Kulith Rasam, ו rasam ללא אבקת rasam, איך לעשות rasam / rasam s.
הוראות
מניחים את העדשים, 4 כוסות מים, כורכום, ומלח בסיר גדול ומבשלים מעל חום בינוני גבוה עד העדשים הם מכרז, כ -30 דקות, לעתים קרובות ברפרוף את כל קצף עם כף.
בסיר כבד-תחתון, מחממים את השמן על חום בינוני ומוסיפים את עלי הקארי, ערבוב עד ריחני מאוד, על 1 דקה.
הסר 4 עלים ושמור לקישוט. לשמן, מוסיפים את זרעי החרדל, asafetida, זנגביל ועגבניה ומבשלים עד שהעגבנייה מתחילה להתייבש, כ -3 דקות.
מוסיפים את העדשים, 2 1/4 כוסות מים, חלב קוקוס, תמרינד ופלפל שחור ומביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים עוד 3 דקות.
מתבלים במלח ומגישים חם, מעוטר בעלי קארי מטוגנים.
מהטעמים הראשונים: המסע הקולינרי של השף ההודי מאת ויקאס קאנה. מתכונים זכויות יוצרים © 2011 by Vikas Khanna; צילום © 2011 Vikas Khanna, Andrew Blackmore-Dobbyn, And רוני Bhardwaj. Published by Lake Isle Press.